FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - PETROLUL 1-0

Antrenorul din Superliga a fost desființat în studio: „Nu meritai nimic! Tu ce ai făcut 80 de minute?!”

Basarb Panduru i-a încondeiat pe Florin Pârvu și pe Mario Bratu (dreapta)
Basarb Panduru i-a încondeiat pe Florin Pârvu și pe Mario Bratu (dreapta)

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 12:10 / Actualizat luni, 04 martie 2024 12:48

Antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, l-a scandalizat pe fostul internațional Basarab Panduru când a afirmat că jucătorii FCSB au tras de timp.

La finele partidei cu FCSB, pierdute cu 1-0, antrenorul Petrolului, Florin Pârvu, s-a arătat surprins că pe final, jucătorii-gazdă au tras de timp.

Gigi Becali, prima reacție după amenda de la UEFA » Pe cine a găsit vinovat: „Are omul ceva, în nebunia lui. Măi, ai ceva la bibilică?”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după amenda de la UEFA » Pe cine a găsit vinovat: „Are omul ceva, în nebunia lui. Măi, ai ceva la bibilică?”

Basarab Panduru: „Ai venit să te uiți la meci 80 de minute”

Fostul internațional Basarab Panduru nu este însă de acord. „Nu meritai nimic, meritai să pierzi. Îi vezi pe ăia că au tras de timp, păi tu ce ai făcut 80 de minute? Că n-ai venit să joci.

Am avut impresia că toţi de la Petrolul au venit cu cravate şi cu costume pe Arena Naţională şi le era teamă să nu-şi murdărească acele costume. Nu a jucat nimic Petrolul până în minutul 88. Petrolul a venit la meci?

Nici nu mai contează de când a jucat. Ai venit să te uiţi la meci timp de 80 de minute. Ce ai vrut de la acest meci? Ce a vrut Petrolul de la acest meci? Uite cum a jucat acasă şi cum a jucat acum. Petrolul a fost cocoş acasă, iar la Bucureşti a venit găină”, l-a contrat Pandi pe Pârvu la Orange Sport.

Basarb Panduru: „Învățați-i cum să joace, nu să ceară”

Analistul TV s-a legat şi de Mario Bratu, fotbalistul Petrolului, care a încercat să obţină un fault la un contact uşor cu Radaslavescu, în startul reprizei secunde, undeva la centrul terenului.

„Dacă nu-i învăţăm ce trebuie să facă şi îi lăsăm în continuare să facă tâmpeniile astea, n-o să profităm şi n-o să avem niciodată niciun fotbalist tânăr.

Mario Bratu se arunca şi a aşteptat să îl atingă cineva. Învăţaţi-i cum să joace, nu să ceară câte ceva. D-aia n-avem fotbal, tot timpul ne aruncăm pe jos!", a punctat Panduru.

Viorel Moldovan: „Să cerșești de așa manieră... penibil”

Viorel Moldovan și Florin Răducioiu, doi foști componenți ai Generației de Aur, au criticat și ei atitudinea unor jucători, care simulează pentru a primi penalty.

„Penibil. Nu poți să faci așa ceva. Și la antrenamente dacă îi ia unul mai tare, plâng. La antrenamente fac la fel. Este scandalos”, a punctat Florin Răducioiu la Primasport. Iar Moldovan a adăugat: „Să cerșești de așa manieră... penibil. De asta când se duc în străinătate îi iau ăia pe capotă... plâng”.

VIDEO. FCSB - Petrolul Ploiești 1-0 » Florin Pârvu, declarații după înfrângerea cu FCSB: „Consider că FCSB este meritat pe primul loc”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ați mai putea citi:

Soluția de ultima oră prin care LPF și eAD încearcă să asigure VAR la toate cele cinci partide care se vor disputa vineri, la aceeași oră » În România sunt doar trei astfel de sisteme

Trei schimbări în echipa de start la FCSB » Cum arată formula pentru derby-ul cu Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
wally77
wally77  •  04 Martie 2024, 17:31
Postat de Marba1948 pe 04 Martie 2024, 13:57

Domnule Botezatu, corect era sa scrii „fostul stelist”, nu „fostul international”. Ca sa fie clar de ce comenteaza asa. Dar cum dumneata ii spui „Pandi”, e clar...

Stelist sau nu, a jucat la națională. În rest , a avut dreptate. *** au venit chitiți pe 0-0 sau să ia cât mai puține

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mandpv
Mandpv  •  04 Martie 2024, 15:31

Toti, dar absolut toti comentatorii de pe la televiziunile de doi lei, care comenteaza meciurile Petrolului, ca si mascaricii astia care-si zic analisti,o fac de asa manera de zici ca i-au luat petrolistii cu ziua la sapa, si nu i-au platit!!

BoiCuCaru
BoiCuCaru  •  04 Martie 2024, 14:23

"Pandi" miroase a brânză de oaie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează