FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru l-a ironizat pe Marica după conferința de ieri a atacantului: "Rîd ăia de tine"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 11:14

Basarab Panduru nu-i lasă nici o speranță lui Ciprian Marica după conferința de presă de ieri. Atacantul a ținut să atragă încă o dată atenția că Steaua are nevoie să-și recapete emblema pentru ca fanii să revină la stadion și că problemele cu Armata ar trebui rezolvate acum.

Fostul mijlocaș al Stelei a comentat declarațiile:

"În general cînd ești fotbalist și vrei să vorbești, trebuie să vorbești pe teren! După ce ai terminat cu fotbalul, poți să faci alte lucruri și e normal pînă la urmă să-ți găsești altă ocupație. Acum e normal să spui ce vrei, acum ai posibilitatea asta, pînă acum ceva timp nu se putea. Acum poți să dezbați și să pui întrebări și să dai tu câte răspunsuri vrei.

Vă dați seama ce face MApN-ul cînd îl aude pe Marica? Ce rîd ăia, nici nu îi interesează de ce zice Marica. Nu o să-l asculte nimeni pe Marica! Nici pe Hagi nu l-a ascultat nimeni, nu? Probabil că dacă atunci îl ascultau și dacă spuneau: «Băi, stai puțin că pînă la urmă Hagi parcă are dreptate! Hai să vedem ce facem din momentul ăsta să nu mai ajungem în situația asta!»", a zis Panduru la Dolce Sport.

...despre felul în care a fost abordat de Dinamo: "Mie nu mi se pare corectă asta cu WhatsApp-ul. Dacă stai toată ziua și folosești asta poate înțelegi, dar eu nu sînt, și nu înțeleg! Nu mi se pare normal! Normal mi se pare să-l cheme la sediu, să discutăm, să bem o cafea. Metode mai vechi, dar mai corecte!

Așa ne uităm în ochi, vedem unde te uiți. Atunci dacă oferta e minciună vezi imediat, după cum s-a uitat, unde s-a uitat, îți dai seama imediat dacă e o minciună. Dănciulescu n-a dat de la el mesaj, Negoiță l-a pus să vorbească, nu? Dacă stă toată ziua pe WhatsApp i s-a părut normal să-l oferteze așa", a mai declarat Pandi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
zizu
zizu  •  21 Ianuarie 2016, 20:03

dar apropo...cu declaratiile de asta vara cum ca nu va ajunge decat sa se antreneze in romania si in nici un caz la steaua?

baddog2
baddog2  •  21 Ianuarie 2016, 19:55
Postat de fangigi pe 21 Ianuarie 2016, 19:46

Nici una, nici alta, Marica e un zero barat!

Ma stii ce ma enerveaza pe mine, daca Marica se ducea la Dinamo toti sau aproape toti stelistii ar fi spus ca marica este terminat ca nu a mai jucat de mult si ca nu va face nimic.Acum ca a ajuns la Steaua dinamovistii fiind suparati spun ei acele lucruri despre Marica.Oricum un lucru e cert, daca Marica nu va da un randament cat de cat bun va pelca cu caoda intre picioare in 2-3 luni de la echipa, il stim cu toti pe el ciobadante cum face.

fangigi
fangigi  •  21 Ianuarie 2016, 19:46
Postat de belamy pe 21 Ianuarie 2016, 17:32

"Marica-profesionalism" sunt doua cuvinte sinagoge sau sinonime.....?

Nici una, nici alta, Marica e un zero barat!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează