FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru pune degetul pe rana Stelei: "Au două mâini moarte! Înainte, ei făceau lucrurile simple"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 10:34

Basarab Panduru e convins că principala diferență a actualei echipe a Stelei față de cea din trecut o face perechea de la centrul terenului, formată din Bourceanu și Pintili.

"Înainte cred că erau jucători de valoare. Cred că Steaua îi avea la mijlocul terenului pe Bourceanu şi Pintilii, cu o mare putere şi care veneau în spatele celor 3 mijlocaşi din sistemul de 4-2-3-1 şi al atacantului.

Şi puteau să stea foarte sus, pentru că ei recuperau mingea repede. Şi atunci totul era foarte aproape de poartă adversă, pasau se deplasau, driblau, pentru că erau jucători de valoare.

Lucrurile deveneau mult mai simple în momentul ăla. În momentul asta mi se pare că sunt mulţi sub valoare celor de atunci. Aici cred că e diferenţa, nu neapărat la preparator", a declarat Panduru la TV Dolce Sport.

Citește și: Analiză pe ultimii 10 ani » Steaua e cel mai penibil lider după 18 etape! Cifre extrem de slabe pentru roș-albaștri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Decembrie 2016, 19:00

Asta vorbeste sa se auda pe sine. Bourceanu si Pintilii ei erau solutia. Din cate stiu ,Bourceanu joaca inca la Steaua. Nu stiu cine il baga intr-una in seama. Habar nu are ,probabil e un pupincurist de-a lui Becali.

10207619782555396
Sezghin Erd  •  02 Decembrie 2016, 16:52
Postat de gipsicaretionfipsi pe 02 Decembrie 2016, 12:12

De cand "Panti " asta a devenit specialist in toate ? Arbitraje, Strategii, jucatori, metode de antrenament...... Ca jucator nu a fost f mare ci bunisor

Asa cum tu ai comentat la aceasta stire ,asa si el are tot dreptul sa comenteze vizavi de Steaua sau despre orice echipe de pe planeta asta. In plus, el e angajat la Dolce Sport si este platit sa vorbeasca despre Liga 1. Cu ce a gresit?

cevahaios
cevahaios  •  02 Decembrie 2016, 12:58

eu cred ca Neubert *** putin.... asa, mai soft.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează