FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Panduru, tranșant după revenirea lui Daniel Niculae pe gazon: "De la televiziune a intrat pe teren și e mai bun decît ceilalți"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 09:00

Basarab Panduru a comentat în stilul caracteristic revenirea lui Daniel Niculae în fotbal, după cîteva luni în care a fost liber de contract, dar a fost analist la televiziunea Digisport.

Fostul atacant rapidist în vîrstă de 33 de ani a ajuns la Astra sub comanda lui Marius Șumudică și a oferit pasa decisivă la golul lui Florea din meciul cu CS U, scor 1-0.

"Nu mi se pare normal ca Daniel Niculae, care ieri era într-un studio de televiziune, să intre în teren și să aibă cea mai mare ocazie, să dea centrarea de gol. Nu e corect să te duci zi de zi la antrenament și să nu poți să-ți faci nici o ocazie, să nu tragi nici un șut la poartă.

Asta trebuie să le dea de gîndit multora care se antrenează zi de zi și care la sfîrșitul anului nu progresează deloc față de un om care de la televiziune, se duce pe teren și e mai bun decît ei. Pînă mai ieri jucam tenis cu el... Să vii de pe terenul de tenis și să ai ocazie de gol in Divizia A mi se pare ceva...", a spus Basarab Panduru la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează