FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Panduru, verdict după decizia neașteptată luată de Hagi: "Ne-am nenorocit"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 23:55

După victoria Viitorului cu Hermannstadt, 1-0, Gică Hagi a fost întrebat de meciurile României cu Muntenegru, 0-0, și cu Serbia, 2-2, dar a refuzat să comenteze.

"Hagi nu mai are opinii. Vreau să fie liniște. Să nu mai existe confuzie și atacuri. Îmi doresc să se lucreze bine și jucătorii buni și talentați să fie susținuți.

Vreau că România să facă performanță, așa cum am făcut-o noi pe timpul nostru. Vreau să ne batem vecinii și să-i batem pe toți. E plăcerea mea. Vreau naționale care să ne facă mândri și care să câștige. Victoria înseamnă fericire pentru mine",  a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Basarab Panduru, fost internațional, a reacționat după decizia lui Hagi și a spus că fotbalul românesc va avea de suferit.

"Ne-am nenorocit dacă nici Hagi nu mai are opinii. În loc să ascultăm oameni și să fim atenți, să învățăm, sărim și spunem că nu ne convine. Trebuie să fim atenți și să luăm ce e bun. Sunt mulți oameni care trebuie să vorbească și ajută fotbalul vorbind. Trebuie să înțelegem ce au de spus", a spus Panduru pentru TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
101714667435383
Rica Sectoristu  •  18 Septembrie 2018, 13:47

mai copii ai durerii daca sti ca nu sti si ai nevoie ca cineva sa -ti reprezinte niste puncte de vedere atunci iti iei un PR un avocat ceva. asta inseamna ca ai bun simt ca esti in realitate si sti ca nu sti. dar la acest individ bunul simt nu exista. as fi dorit sa il intreb cum de nu s-a atins el 30 de ani de mircea sandu si de puscariasul de dragomir? dar a avut curajul sa il jingeasca exact pe cel ce l-a ajutat adica mircea lucescu. noroc cu adrian paunescu a l-a facut sa isi ceara scuze. cum se face ca acest om nu ste in stare sa vorbeasca bine romaneste? nu este coerent. poate in mintea lui este una dar alta ii iese pe goarna. poate ca in machidoneste vorbeste asa cum trebuie. o fi alt alfabet alt fel de gindire acolo . zic nu dau cu parul. ce opinii sa aiba cind indirect v-a spus de fapt ce gindeste... stiti avam o matusa batrina si cind dorea sa pleci sa nu mai stai se uita pe fereastra si spunea " nu vreau sa va gonesc dar se vad niste nori negrii , negrii." asa si cu asta ca nu vrea sa faca nu stiu ce atmosfera adica vrea liniste. ce inseamna asta ? hai din doua incercari. clar nu ii place si gata. el ar facut prapad asa cum a facut si cind a fost pe puncte la nationala. l-ar vedea cineva din tara pe multescu la nationala? credeti-ma ca ar face multe. si rednic si boloni au experienta stiu sa vorbeasca au antrenat afara. ce a antenat asta? pe unde a fost l-au eliminat . a terminat cariera la turci nu la olandezi sau englezi ca alti fotbalisti romani

dubluv
dubluv  •  18 Septembrie 2018, 09:13

acuma... si daca vorbeste... ce mari opinii are Hagi? Ca trebuie sa batem si sa nu mancam bataie? Se poate trai linistit si fara aceste opinii.

cobra_z
cobra_z  •  18 Septembrie 2018, 09:11

ce opinie sa aibe cand nationala e la cheremul machedonilor ?...daca ar vorbi contra l-ar deranja pe finu becali, apoi pe verii becali, apoi pe impresarii italieni care ne baga gloabe pe gat gen chiriches , si nu in ultimul rand s-ar deranja pe el insusi fiindca are toata echipa convocata de slujitorii contra si radoi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close