FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panică! S-a lovit şi Dumitraş! » Ce i s-ar mai putea întîmpla fundaşului dreapta de la Steaua?

Dumitraş a părăsit accidentat meciul cu Basel.
Dumitraş a părăsit accidentat meciul cu Basel.

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 23 iunie 2012 23:12

Fostul nemţean a avut ghinion: s-a lovit la gleznă chiar înainte să se termine partida cu Basel. Are entorsă şi e dezastru dacă lipseşte mult, fiindcă Matei tocmai a fost operat a doua oară.

Amicalul cu Basel de ieri după-amiază putea fi unul cu final fericit, dacă nu ar fi existat ultima fază a meciului. Atunci, la un corner al elveţienilor, fundaşul Andrei Dumitraş şi portarul Ştefan Ciuculescu s-au duelat pentru aceeaşi minge, iar fotbalistul adus de la Piatra-Neamţ a avut o aterizare nefericită.

Fundaşul de 24 de ani a căzut rău, pe glezna dreaptă, şi a rămas întins pe gazon. Imediat lîngă el şi-a făcut apariţia doctorul echipei, Radu Paligora, dar şi un masor. Dumitraş şi-a aruncat gheata şi a fost nevoit să părăsească terenul într-un picior. Staff-ul medical al echipei speră să fie vorba doar de o contuzie puternică sau de o entorsă uşoară, care să nu necesite imobilizarea gleznei. Azi se va şti clar ce accidentare are nemţeanul.

Pentru Steaua, situaţia e cu adevărat alarmantă! Dumitraş jucase bine în amicale şi e soluţia numărul 1 ca fundaş dreapta, întrucît Gabriel Matei a fost operat vineri a doua oară la genunchi şi e indisponibil pentru mai mult de o lună de acum înainte.

E blestem!
Postul de fundaş dreapta la Steaua chiar a devenit o problemă medicală! Emeghara s-a lăsat fiindcă nici nu şi-a mai găsit echipă din pricina accidentărilor grave pe care le-a suferit cît a jucat în Ghencea, polonezul Golanski a avut şi el probleme la genunchi, la fel Gabi Matei. Dumitraş e ultimul înscris pe lista "lateralilor" roş-albaştri accidentaţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
sif367
sif367  •  24 Iunie 2012, 13:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pe ce post...pardon :D

cordos_eu
cordos_eu  •  24 Iunie 2012, 10:20

o fi MM blestemat, nu fundasul dreapta.

dacdacy
dacdacy  •  24 Iunie 2012, 10:03

cine au ajuns sa vorbeasca de blaturi =))) dinamovistii

Vezi toate comentariile (13)
Comentează