FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pantera in lesa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 august 2007 00:00

Semedo va fi cel mai probabil rezerva cu Anorthosis. Meciul de joi va fi transmis de Antena 1


Pina sa raspunda daca mai crede sau nu in miracole, Ioan Andone trebuie sa trimita in teren, joi, la Larnaca, o echipa care sa refaca prestigiul european al CFR-ului. Ando va juca, din primul minut, cu doi atacanti, Fabbiani si Didy. Tehnicianul a folosit la meciul scoala de ieri modulul 4-3-1-2, diferit fata de cel folosit de la venirea sa la Cluj: 4-2-3-1.
si ieri si luni, Semedo n-a fost inclus in ceea ce parea a fi echipa titularilor. Portughezul va fi lasat probabil pe banca de rezerve, antrenorul fiind nemultumit de rezolvarile "Panterei" in situatii de unu la unu, la meciurile cu Craiova sau Buzau. Andone a admis ieri ca ar putea schimba sistemul de joc. "S-ar putea sa schimb. Sa vedem. Eu sper sa cistigam la Anorthosis. Pentru asta si mergem acolo, macar sa recuperam punctele pierdute acasa, pentru fotbalul romanesc. Eu am incredere. Cum ei au condus cu 3-0 la Cluj in minutul 60, noi de ce nu am incerca? Am analizat foarte bine jocul tur. Sper sa nu mai facem greselile de atunci si sa fim mai atenti la finalizare. Am avut ocazii si in tur, dar le-am ratat", a spus Andone, la plecarea spre Cipru. Partida de joi va fi transmisa in direct de Antena 1, de la ora 20:00.

Pantera a inscris un singur gol in actuala stagiune, cu Poli (2-2). Cei 45 de suporteri care au insotit echipa in Cipru l-au luat in primire la aeroport: "Sa dai doua, Semedo!" Foto: Raed Krishan


stiri

"Usor pentru Ketbaia"
Fostul jucator al lui Anorthosis, romanul Stelian Carabas, avertizase inaintea meciului tur ca "visiniii" vor avea viata grea cu cipriotii lui Temuri Ketbaia. Carabas e convins ca Anorthosis s-a calificat inca din tur, dupa 3-1 la Cluj. "Eu v-am zis inca dinaintea jocului de la Cluj. Iar pe teren propriu Anorthosis joaca si mai bine. Nu se avinta si vor astepta, din nou, contraatacul. Vor fi sustinuti de 15.000 de suporteri fanatici. In plus, au cistigat Supercupa in fata campionilor de la Apoel cu echipa a doua. 7 titulari nu au jucat. Ce miracole? Parerea mea e ca Anorthosis va avea un meci usor", a declarat fostul mijlocas al cipriotilor.

Minteuan, preferat lui Deac
Daca luni Ciprian Deac parea sa aiba un usor avantaj in lupta pentru un loc de titular in partea stinga a liniei de 3 mijlocasi, ieri, la jocul scoala de dimineata, Andone l-a folosit pe Minteuan pe acel post. Se pare ca antrenorul va opta in cele din urma pentru experienta lui Alin, jucator care a dat un randament foarte bun in partida de la Buzau. "Bineinteles ca ar fi un dezastru sa nu ne calificam. Daca cipriotii au suporteri asa mai nebunateci cu siguranta ca n-o sa se inchida si ca o sa vina si ei peste noi. Cum ei ne-au dat 3 goluri asa putem sa le dam si noi", a spus Minteuan.

Numarul lui Trica: 5
Eugen Trica a spus ieri ca meciul retur cu Anorthosis, din turul al doilea preliminar al Cupei UEFA, va fi unul nebun. "Noi avem un singur gind: calificarea. Ori dam noi cinci, ori dau ei cinci. Nu avem nimic de pierdut", a spus Eugen. "Capcaunul" Fabbiani e si el optimist: "Va fi foarte dificil, dar avem jucatori care pot intoarce rezultatul din tur. Avem incredere, sintem linistiti. Nu conteaza sa dau eu gol, important e sa marcam repede".

Ogbonna revine in retur
Nigerianul Ogbonna s-a operat saptamina trecuta, la Bucuresti, dupa ce a suferit o ruptura de menisc la unul dintre antrenamente. Atacantului i s-a descoperit si o afectiune la  ligamentele incrucisate ale genunchiului drept, care de asemenea va necesita o interventie chirurgicala. "Va pleca la Bologna pentru aceasta a doua operatie. Acolo va face si recuperarea. Probabil va fi apt de joc din iarna", a declarat impresarul jucatorului, Daniel Stanciu.

Fara masuri
Pentru fiecare obiectiv ratat presedintele Iuliu Muresan promite cite o masa jucatorilor sai. Cel putin asa a lasat sa se inteleaga ieri. "Masuri luati voi, presa. Noi nu luam masuri. O sa-i mai scot la o masa pe baieti. Oricum, le-am spus sa joace pentru onoarea lor care a fost sifonata la Cluj. Ne sint datori si noua, si suporterilor", a spus "Murinio".

Isteria Dica
Oficialii lui CFR vorbesc despre faptul ca l-ar transfera pe Dica pentru 4 milioane de euro, iar Gigi Becali spune, rizind, ca l-ar ceda pe fotbalist la Cluj, pentru aceasta suma. Cu toate acestea afacerea nu se concretizeaza. Nici ieri Dica nu a ajuns la CFR. "E o suma accesibila. Este un jucator despre care am tot spus, de doi ani, ca-mi place foarte mult si am vrea sa-l transferam la Cluj. Dar Dica nu poate ajunge deocamdata la Cluj", spune Muresan. Site-ul www.clujeanul.ro lanseaza varianta in care si Benfica, club infratit cu CFR Cluj, va participa la aceasta tranzactie, urmind ca ulterior sa-l imprumute pe Dica in Gruia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează