FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Negoiță a fost ca un tată, Anghelache mi-a dat forță!” » Senegalezul Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să aducă jucători la Dinamo: „Contactați-mă!”

Pape Abdoulaye N'Daw a prins doar 4 meciuri la Dinamo. Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Pape Abdoulaye N'Daw a prins doar 4 meciuri la Dinamo. Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 15:45 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 17:46

Pape Abdoulaye N'Daw, atacantul senegalez transferat de Dinamo în 2013, s-a lăsat de fotbal, a devenit agent și spune că vrea să aducă jucători în România.

Patru meciuri, printre care și 19 minute prinse într-un derby cu FCSB. Acesta este bilanțul lui Pape N'Daw la Dinamo, cel care în momentul în care a fost adus era comparat cu Lacina Traore. Africanul a făcut parte din lotul jucătorilor transferați în vara lui 2013, când proiectul „New Dinamo” al lui Negoiță era abia la linia de start. 

Contestat de fani și de glorii - Cornel Dinu numindu-l la acea vreme „popândău” - Pape N'Daw a părăsit rapid Româia. Nu avea nici 20 de ani când a semnat cu roș-albii, însă cariera lui a luat-o de atunci la vale. A mai jucat pentru necunoscutele Niary Tally, Simba S.C, Township Rollers și Persipura Jayapura din Indonezia. La 27 de ani, Pape N'Daw și-a agățat ghetele în cui, a devenit agent și are planuri îndrăznețe: vrea să aducă jucători în România și, de ce nu, chiar la Dinamo.

Pape N'Daw s-a făcut agent și vrea să lucreze în România

Pape N'Daw a răspuns prompt mesajului primit din partea Gazetei Sporturilor și a acceptat să vorbească despre perioada petrecută la Dinamo, dar și despre noua lui meserie. Senegalezul vrea să lucreze pe piața din România și le-a transmis un scurt mesaj-video oamenilor de fotbal de la noi. 

„A fost o plăcere să joc la Dinamo și să stau în România. Bucureștiul a fost precum o a doua casă, nu am avut probleme cu limba sau probleme de adaptare. Oamenii s-au purtat bine cu mine. De ce nu am rămas mai mult atunci? Aveam probleme de familie la acel moment, mama mea a avut cancer”, a spus Pape N'Daw, care n-a uitat de Negoiță și fostul președinte Anghelache: 

Negoiță a fost precum un tată cu mine. Anghelache m-a ajutat, mi-a dat forță, curaj și mi-a oferit condiții bune pentru a performa”

Ce planuri de viitor are senegalezul? „Sunt agent de jucători acum și vreau să lucrez cu echipe din România, vreau să aduc jucători acolo. Aș vrea să vorbesc cu antrenori sau cu patroni, putem lucra împreună. Am o grămadă de jucători tineri, contactați-mă”, a spus acesta, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

Provocarea lunii la Dinamo » Fanii trebuie să strângă rapid 200.000 de euro

EXCLUSIV VIDEO Impresara lui Ekeng a izbucnit în plâns la GSP Live: „Nimeni de la Dinamo n-a mai luat legătura cu familia lui” + ce s-ar fi întâmplat cu banii strânși de suporteri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  08 Mai 2021, 22:34

O aduce pe laurette

respect_burca
respect_burca  •  08 Mai 2021, 17:43

I-auzi Iosife !!! Anghelache mi-a dat forță!” .... o fi frac"tu

respect_burca
respect_burca  •  08 Mai 2021, 17:42

Il vrem pe Pape N'Daw la Fc Berceni !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează