FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-1

ASTRA - CRAIOVA 1-1. Papură explică ce le-a lipsit azi oltenilor: „Meritam să mai înscriem” » Ce a spus când a fost întrebat de Reghecampf

FOTO: facebook.com/UCVOficial +9   FOTO
FOTO: facebook.com/UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 22:27 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 23:01

Astra și CS Universitatea Craiova remizat, 1-1, într-un meci din etapa a 17-a din Liga 1.

Toate detaliile despre Astra - Craiova 1-1

După al doilea meci fără victorie din 2021, Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a comentat prestația elevilor săi și a explicat ce a lipsit pentru a se impune azi.

„Poate altfel ar fi cu mine pe bancă, poate mă simțeau altfel jucătorii. Cred că am dominat jocul azi, am întâlnit o echipă care s-a grupat bine, dar am dominat în totalitate.

Echipa adversă s-a rezumat la ceea ce mă așteptam, să joace pe contraatac. A reușit unul singur, dar cred că noi meritam să mai înscriem. Cu o astfel de echipă, care se grupează, nu ai spații, e greu să găsești soluții. Ne-a lipsit ultima pasă. Speram ca cei care au venit de pe bancă să fie mai inspirați.

Puteam câștiga, dar e bine că avem două meciuri în care nu am pierdut. Trebuie să uităm meciul acesta și să pregătim meciul cu Viitorul, pentru că jucăm din trei în trei zile” a declarat Corneliu Papură la Look Sport.

Întrebat și de o posibilă venire a lui Laurențiu Reghecampf în Bănie, Papură a spus scurt: „Eu îmi văd de treaba mea și încerc să o fac cât de bine pot”.

În prima repriză, am dominat de la un capăt la altul, dar în a doua repriză s-au fluierat prea multe faulturi și nu am reușit să ne facem jocul. Nu știm ce să facem. Suntem într-o pasă proastă și sperăm să ieșim până la următorul meci din ea
- Nicușor Bancu

Craiova e departe de ceea ce vrea ea, să se bată la titlu, și ce vor fanii, să facă spectacol 
– Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport

"Nu e rezultatul la care ne aşteptam. Cred că am controlat jocul, chiar şi pe acest teren dificil, parţial îngheţat. Nu ne pică bine acest parcurs, trebuie să facem ceva pentru a câştiga meciurile următoare. Ne distanţăm foarte tare şi ne va fi greu să recuperăm punctele pierdute.

Parcă s-a simţit o îmbunătăţire a jocului, dar, dacă nu am câştigat, e în zadar. Meciul cu Viitorul este crucial pentru noi, trebuie să-l câştigăm, indiferent cum.

Suntem plătiţi să ne antrenam şi să jucăm – nu ca azi. Să sperăm că rezultatele vor veni. Ne grăbim acum să jucăm din trei în trei zile, pe gheaţa asta. Asta e! Nu putem să nu ne prezentăm, de aici luăm banii
Marius Constantin, fundaș Craiova

VIDEO Mihai Stoichiță, declarații după confruntarea dintre Astra și CS Universitatea Craiova, 1-1

3 egaluriși o înfrângere are Craiova în ultimele patru meciuri

VIDEO Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!” 

Citește mai multe știri despre Astra – Craiova:

EXCLUSIV » Sorin Cârțu, ironic după Astra - Craiova 1-1: „Au fost mai aprigi cu noi decât cu Steaua. Găman a rămas pe teren acum, e de apreciat”

Dan Nistor, nervos după ce a fost schimbat de Papură! Reacția mijlocașului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează