FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paradox la campioana CFR Cluj » Are interzis la transferuri, dar Dan Petrescu renunță la Alexandru Pașcanu: „Nu știu cine și-l asumă în Liga 1”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 decembrie 2019 20:33

Dan Petrescu (52 de ani) și-a dat acordul ca Alexandru Pașcanu (21 de ani) să plece sub formă de împrumut de la CFR Cluj în iarnă.

CFR Cluj are interdicție la transferuri, dar Dan Petrescu nu se teme. Mai mult, antrenorul campioanei e dispus să îl lase pe Pașcanu să plece. Pentru asta acceptă și o eventuală mutare în Liga 1. 

„Dacă găsesc o echipă, îl dau împrumut. Nu știu cine și-l asumă în Liga 1. Dacă el vrea să joace, poate pleca. Eu nu mă bazez pe jucător U21 ca fundaș central. Mi-aș dori ori fundaș lateral, ori portar ar fi ideal. În situațiile în care am avut toți fundașii disponibili în Liga 1, nu prea a ajuns nimeni la poarta noastră. Nu prea îmi aduc aminte să fi scos Arlauskis ceva clar sezonul trecut în play-off. 

„Pe mine mă omoară regula asta. Un fotbalist sub 21 de ani era ok. Nimeni nu a spus nimic, dar doi e deja prea mult” - Dan Petrescu

Alexandru Pașcanu a fost adus de CFR Cluj de la Leicester în această vară. Căpitanul naționalei de tineret a fost dorit și de FCSB, dar a ales oferta campioanei. Pașcanu a prins minute în doar 4 meciuri de Liga 1 în acest sezon.

400.000 de euroeste cota lui Alexandru Pașcanu conform transfermarkt.de

Vezi și: 

CFR CLUJ - FC SEVILLA // Campioana României, caracterizată de Monchi, directorul sportiv al Sevillei » Cei trei clujeni care i-au speriat pe iberici

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  28 Decembrie 2019, 20:59
Postat de catalynn pe 28 Decembrie 2019, 08:40

El e Randoom, asta a recunoscut deja. A făcut puțin pe niznaiul la pariul ăla făcut cu tine la meciul cu Sepși la 1-0 pt voi ca dacă pierdeți el nu mai intra pe gsp, cum ca nu era el “vansoitan”, însă a recunoscut pana la urma și aia ... :-)))

Kakalinka, daca facea ciobanul asta erai foc si para, dar nu de dragul jucatorului ci pentru ca ciobanul ti-a luat banii d everde! Rusine lingaule!

respect2014
respect2014  •  28 Decembrie 2019, 12:00
Postat de catalynn pe 28 Decembrie 2019, 08:35

Rădoi are diploma de Bacalaureat!? Sau a rămas in același club select cu Bibirică!?

Sa traiti domnule colonel Talpan! Ce cautati pe un articol cu CFR? Just for fun? Plictiseala mare fara soldatii din jur, este? Sa traiti cu cine doriti! On topic - Alexandru Pașcanu nu a stat degeaba la Leicester atata timp. Faptul ca nu are loc acum in prima echipa tine doar de conjuctura. Este unul dintre cei mai promitatori fotbalisti din generatia tanara. Dan Petrescu nu e genul de antrenor care sa promoveze tineri altfel decat fortat. El vrea trofee. Nu ca e ceva rau. Cred ca daca mergea la FCSB se integra mai usor pentru ca sunt multi din generatia lui acolo.

emil1986
emil1986  •  28 Decembrie 2019, 09:19
Postat de valyomanid2 pe 28 Decembrie 2019, 09:13

Sunt sigur , daca accepta oferta de la Fcfcsb era noul Belodedici sau Chiriches:)), asa nu e nimic de capul lui...:))

Pai daca s-a luat dupa 'specialisti' si a ales sa joace pe bani mai putini ... Daca ajungea la Steaua macar isi indesa mai multi bani in buzunar, asa insa ...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează