FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Paradoxul Dinamo! Cele mai mari salarii din Liga 1, dar jucătorii sunt tot neplătiți: „De rușinea lui Contra, nu am întrebat de bani”

Jucătorii lui Dinamo au primit ieri asigurări că vor lua un salariu restant până la ora rundei cu Botoșani +40   FOTO
Jucătorii lui Dinamo au primit ieri asigurări că vor lua un salariu restant până la ora rundei cu Botoșani

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 07:27 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 14:37

Jucătorii lui Dinamo au primit ieri asigurări că vor lua un salariu restant până la ora rundei cu Botoșani, dar tot mai rămâne o lună neplătită.

Managementul spaniol aruncă bani în stânga, în dreapta, salarii de 15.000 de euro, 20.000 de euro, la nou-veniți, doar că nu găsește drumul către conturile jucătorilor pentru a achita restanțele salariale! Angajații clubului vor primi drepturile financiare zilele viitoare, ieri fotbaliștii au fost anunțați că vor încasa cuantumul unui salariu până la fluierul de start al partidei cu Botoșani. Nu de alta, dar "câinii" începuseră să mârâie.

În spațiul public, apropiații și oficialii grupării anunțaseră că au fost băgați banii la echipă, în așa fel încât să se ajungă cu situația la zi, doar că fotbaliștii nu au văzut niciun ban până ieri după-amiază.

Patronii lui Dinamo cer calm

„Stați liniștiți că până vineri veți primi un salariu! Concentrați-vă pe pregătirea meciului" a fost mesajul pe care fotbaliștii l-au recepționat la Săftica. Și dacă se vor ține de cuvânt, în cele din urmă, șefii clubului tot mai au de achitat un salariu restant, fiindcă pe 15 septembrie s-ar fi făcut două luni de neplată. „De rușinea lui Cosmin Contra, nu am întrebat de bani, deși ni s-a spus de o săptămână că ne vor fi plătiți. Să batem noi Botoșaniul, apoi va fi bine", au parat jucătorii. Oricum, situația s-a mai echilibrat.

În urmă cu 10 zile, roș-albii au primit din partea șefilor o lună și jumătate de plată, mai ales că tocmai se virase suma din drepturile TV. Până la această dată, suporterii-acționari DDB achitaseră salariile în perioada decembrie 2019 - august 2020. Cosmin Contra a declarat și public că se va implica pentru ca jucătorii să aibă salariile la zi, cât mai repede posibil.

„Bogați” vs „săraci" la Dinamo 

Va fi o situație delicat de gestionat la nivelul lotului. Întrucât sunt fotbaliști cu salarii foarte mari în acest moment, Mejias și Gol, câte 20.000 de euro pe lună, Nemec, Fabbrini, Camara, Borja Valle, Gonzalez și Isma Lopez peste 15.000 de euro, în timp ce românii au până în 8.000 de euro pe lună.

Sorescu, cel mai bun fotbalist al "câinilor" ediția precedentă, tocmai a primit salariul mărit, de la 2.500 de euro la 6.000 de euro pe lună. Ehmann, titular în ultimele meciuri, are 700 de euro! Bani și Borcea au fiecare câte 500 de euro. Ricardo Grigore, care a fost căpitan al roș-albilor, elegibil U21 și el, are 2.000 de euro

175.000 de euroeste bugetul anual de salarii în acest moment la Dinamo, în Top 3 în România în acest moment, alături de CFR Cluj și FCSB

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Transferul unui fotbalist din La Liga la Dinamo a intrat în impas!

Ipoteză-șoc lansată de o legendă a lui Dinamo: „Scrie «Faliment» pe noi! El e cancerul echipei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
mir21
mir21  •  11 Septembrie 2020, 06:26

Pai numa voi ziaristii umpleti site-urile cu banii de la dinamo, dar de fapt astia sunt tot *** ligii 1

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  10 Septembrie 2020, 22:52

Fake news

demolarii
demolarii  •  10 Septembrie 2020, 21:11

E interesanta analiza. Dar cred ca trebuiau să aștepte rezultatele implanturilor. Dacă, Sorescu și restul ,ar fi reușit calificarea în play-off intr-uñul din ultimele 2 sezoane era ceva de analizat. Dar ei au reușit performanta , cu ajutorul FRF, sa termine pe penultimul loc și să piardă rusinos in Cupa Romaniei, in ultimul sezon chiar in fata Fcsb. Rusinos. Dar, important ar fi , de ce jucătorii români nu sunt dispusi la efort, bazandu-se prea mult pe talentul lor. Spre deosebire de Halep.....dar ea își plătește singura stafful....pentru ca a ales performanta sportivă.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează