FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA II

"Parca visez"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Aurel sunda ar putea deveni noul antrenor al Triestinei in Serie B

Aurel sunda a acceptat sa vorbeasca despre noua sa echipa si despre obiectivele pe care si le propune in primul sezon.

- Domnule sunda, ati semnat deja cu formatia italiana?

- Am primit o oferta prin intermediul impresarului meu, Marin Mitran. Miercuri seara plec in Italia sa discut cu oficialii clubului. Faptul ca o echipa din Serie B ma vrea nu poate decit sa ma onoreze si ma ob liga sa dau tot ce am mai bun din mine. Parca visez! Nici acum nu-mi vine sa cred ca voi antrena in Italia. Cu ajutorul secunzilor mei, Alin Artimon si Andrei Speriatu, sper sa realizez lucruri frumoase aici.

- Cunoasteti fotbalul italian?
- Da, consider ca Serie A este cel mai puternic campionat din lume, iar Serie B nu este departe. In acest sezon, in esalonul secund italian vor evolua 8 echipe care au fost de-a lungul timpului in primul esalon.

- Care va fi obiectivul dumneavoastra in primul sezon?
- Deocamdata nu am discutat aceste detalii, dar eu imi propun sa promovez inca din primul an. Dar va fi foarte greu, mai ales ca sezonul trecut Triestina a terminat pe locul 17, ultimul deasupra liniei. Deja am inceput sa ma documentez. Nu am vazut echipa pe viu, dar am facut rost de fisele individuale ale tuturor jucatorilor. Este posibil sa aduc si fotbalisti romani, in functie de posturile deficitare pe care le voi descoperi.

- Va veti mai intoarce in fotbalul romanesc?
- Sper ca dupa aceasta experienta in Serie B sa revin in tara la o echipa de top, unde voi putea sa-mi demonstrez valoarea.

"Sper sa fac treaba buna acolo si sa demonstrez ca antrenorii romani au valoare in Europa"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează