FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pardo, egalul lui Coman

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iulie 2008 00:00

Portarul lui Iraklis Salonic, Urko Pardo, n-a mai venit ieri în România, dar îşi trimite astăzi impresarul la Bucureşti pentru a negocia cu giuleştenii. “Dacă ne înţelegem, Urko vine vineri să semneze, iar apoi pleacă după Rapid în cantonament”, a declarat Emilio Palomo. “Ne-am înţeles, Urko e ca şi luat! Ne-a costat 1, 5 milioane de euro, dar merită pentru că e tînăr, are 25 de ani şi este foarte bun. Am vrut să ne asigurăm viitorul, în cazul în care Dani refuză prelungirea. Pardo e la fel de valoros ca şi Coman”,  a spus Fathi Taher.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  03 Iulie 2008, 08:55

Consider,ca romin(nu sunt rapidist!)ca Dani Coman,este o valoare in fotbalul nostru,si merita mai mult respect...din partea unui Taher(care nu prea are treaba cu fotbalul,in afara de interes...)si unui capos(incapatinat)"gen"Copos...invatat sa strice atmosfera,sa chinuie antrenorul si jucatorii,sa destabilizeze echipa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează