FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pariul unui UEFAntastic e un stelist care n-a fost în lot cu Lugano: "Va ajunge foarte departe"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 decembrie 2017 10:40

Sorin Paraschiv, fostul mijlocaș al Stelei, susține că Daniel Benzar (19 ani) e unul dintre cei mai talentați jucători pe care FCSB îi are în acest moment și e sigur că acesta va ajunge un jucător mult mai mare decât fratele său Romario.

" Daniel Benzar și-a făcut treaba de fiecare dată când a intrat. Și când a fost trimis la echipa a doua a înscris, a făcut diferența. Pe el l-au ajutat cei 2 ani petrecuți la Liga a 2-a, la Clinceni.

Fratele lui are deja ani buni de Liga 1, e și la echipa națională. E un băiat cu un caracter frumos, dar Daniel, fiind mai tânăr, poate ajunge mult mai departe. Atacanții sunt mai bine plătiți, iar Daniel e un jucător care poate face diferența. El are nevoie de meciuri. Steaua a procedat foarte bine că a cumpărat acești jucători tineri", a declarat Sorin Paraschiv la TV Digi Sport.

Daniel Benzar a fost în tribune la meciul pierdut de FCSB aseară cu Lugano, scor 1-2, în ultimul meci din grupele Europa League. Atacantul are două goluri în 10 meciuri în Liga 1 pentru roș-albaștri.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  09 Decembrie 2017, 10:09

Promisiuni ,promisiuni. Uitati-va la Cristi manea de la CFR ,singurul integralist al echipei.A inceput modest ,iar acum joaca excelent. Da ,dar joaca meci de meci.

digei
digei  •  08 Decembrie 2017, 13:03

Va ajunge f.departe dar nu de la FCSB unde-l tine la echipa a doua...Intr-un fel e bine,s-a dovedit ca titularizarea e fatala pt multe talente, presiunea pusa de Becali si talpile puse de MM sau alti frustrati din club nu fac decat sa-i termine in cel mai scurt timp.Alibec e gata,Coman nu arata nimic,Nedelcu e cam ratacit pe teren,Man cand joaca,cand nu joaca,Tanase inca se tine bine,singurul.

zizu
zizu  •  08 Decembrie 2017, 12:13

o sa si ia bilet pana in thailanda......e destul de departe? australia,japonia ceva......

Vezi toate comentariile (4)
Comentează