FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERTORIAL

Cine câștigă derby-ul FCSB - CFR Cluj? Două cote URIAȘE pentru un meci vital în lupta pentru titlu

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în această seară, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.
FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în această seară, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 12:53 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 12:57

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni în această seară, de la ora 21:00, într-un meci contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

CFR Cluj nu-și mai permite pași greșiți dacă vrea să pună mâna pe al treilea titlu consecutiv. În 2020, rezultatele din deplasare au oscilat, clujenii bifând numai două victorii și patru remize în șase meciuri. Ardelenii s-au bazat mai mult pe forma excelentă de acasă, însă acum trebuie să riște totul în deplasarea de la București.

Pe terenul celor de la FCSB s-au impus însă doar de 4 ori în 28 de dispute. Deși FCSB e ieșită din lupta pentru titlu, încă are emoții în privința calificării în Europa. Rezultatele au fost însă departe de așteptări, două victorii și patru egaluri acasă în acest an. Iar palmaresul din ultimele meciuri cu CFR nu sună deloc bine: o victorie, două egaluri, trei înfrângeri și un singur gol marcat!

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma derby-ului, un bookmaker important oferind cota 70 pentru victoria CFR-ului și cota 100 pentru succesul celor de la FCSB. (detalii AICI!)

  • Golofca (accidentat) și Boli (suspendat) vor lipsi de la CFR, FCSB nu poate conta pe Stan, Nedelcu, Filip și Oaidă, toți accidentați; 
  • FCSB e un dezastru în play-off, unde a obținut numai 6 puncte în 7 partide; 
  • CFR are o singură înfrângere în ultimele 14 partide, 2-3 cu Craiova; 
  • Clujenii au numai patru victorii în ultimele 20 de meciuri jucate în deplasare; 
  • La startul etapei, FCSB avea cea mai slabă apărare din play-off, 12 goluri primite în 7 partide; 
  • CFR a marcat cel puțin două goluri în patru din cele cinci meciuri disputate după reluarea campionatului.

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. FCSB are cotă 100, în loc de 4.50 pentru succes, în timp ce cota lui CFR Cluj pentru un succes este de 70, în loc de 1.87. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria lui FCSB poate aduce un câștig de până la 500 de lei, iar cea a clujenilor până la 350! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  18 Iulie 2020, 14:22

Ce va tot intrebati cine castiga diseara???Va raspuns noul antrenor al FCSB:"Ne pregatim serios pentru finala cupei".Deci va fi un blat ordinar intre doua echipe care fura la greu in campionat.Este incredibila decizia comisiei de disciplina privind folosirea incorecta a lui Vlad.Aceeasi comisie care ia dat doar o etapa de suspendare lui Cristea de la FCSB dupa cartonas rosu luat direct.Voi cei de la GSP nici acum nu ati comentat decizia privindu-l pe Cristea.FRF se spala pe maini.Ce nerusinare!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează