FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Era gafa anului! Pe ce adresă au vrut cei de la Parma să trimită prima ofertă pentru Dennis Man

FOTO: imago-images
FOTO: imago-images

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2021 19:30 / Actualizat joi, 04 februarie 2021 20:49

Noi informații interesante apar în legătură cu transferul lui Dennis Man (22 de ani). Parma a redactat inițial oferta pe adresa celor de la CSA Steaua, echipă aflată în conflict cu FCSB. 

Dennis Man nu a constituit doar cel mai mare transfer din fotbalul românesc, dar a reaprins un război fără menajamente în lumea impresarilor. Și Gigi Becali s-a implicat în disputa dintre Anamaria Prodan Reghecampf și frații Ioan și Victor Becali. Din momentul în care GSP.RO a anunțat că internaționalul de 22 de ani a semnat cu Parma, nu este zi în care să nu se arunce cuvinte grele și acuze.

Oferta lui Dennis Man, pe adresa CSA Steaua

Prima ofertă oficială pentru Man din partea peninsularilor a sosit pe 25 ianuarie 2021. Era vorba de 10 milioane de euro plus 2,5 milioane de euro drept bonusuri. Au lucrat mai mulți intermediari la această mutare, din România și din Italia. 

„Oferta a plecat la ora 12:00 din America de la Krause și era cu numele Steaua București, pentru clubul Armatei, de fapt. Patru ore s-a stat pe loc întrucât nu puteai trimite astfel propunerea, italienii nu pricepeau ce e în neregulă. Le-am explicat că există o mare diferență între CSA Steaua și FCSB, ori Dennis Man aparține de FCSB. Astfel, la ora 16:33, ora Italiei, au trimis oferta către FCSB. S-ar fi făcut de râs", au transmis cei implicați în discuții pentru GSP.

VIDEO. Ciprian Marica despre transferul lui Man la Parma: „Trebuie să aibă încredere în ceea ce poate. Cu siguranță va reuși”

Citește și alte știri despre Dennis Man: 

Dennis Man, prima conferință în Italia » De ce a ales Parma, cine e idolul lui și cum se descrie: „Citesc toate situațiile de joc”

Măsuri de criză la Parma, sub ochii lui Dennis Man și Mihăilă » Ce decizie urgentă a luat antrenorul Roberto D'Aversa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
ovispaga
ovispaga  •  05 Februarie 2021, 09:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dreptate_pt_steaua
dreptate_pt_steaua  •  05 Februarie 2021, 09:06

La multi ani Gica Hagi!

dreptate_pt_steaua
dreptate_pt_steaua  •  05 Februarie 2021, 09:05

Asta mai lipsea. Sa mai bage in burti generalii 13 bulioane. Nu le ajunge 2 la suta din PIB?:)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează