FOTBAL  »  Superliga  »  PARTENERIAT

Parteneri cu Atletico Madrid! Planul noilor investitori de la CFR Cluj » Au existat discuții și cu Gică Popescu

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2017 10:15

Tehnicieni şi metodişti de la clubul spaniol Atletico Madrid vor veni să ajute la dezvoltarea Academiei din Gruia.

E clar că planul noului investitor de la CFR a fost făcut cu mult timp înainte de ieşirea din insolvenţă. Pe lângă celelalte investiţii, clubul din Gruia a mai achiziţionat de curând şi o bază sportivă, în afară de cea deja închiriată, din apropierea stadionului.

"Suntem foarte aproape de a finaliza un parteneriat cu Atletico Madrid. Tehnicieni de-ai lor vor veni aici să antreneze şi să pregătească jucătorii de la Academia noastră, antrenori de la noi vor merge să înveţe acolo.

Trebuie să dezvoltăm şi mai mult acest sector, pentru că regulamentele ne obligă să folosim tot mai mulţi jucători români, formaţi de noi", a spus preşedintele Iuliu Mureşan

"A fost o discuție mai veche cu Gică Popescu, dar el nu a fost interesat să vină la CFR" Iuliu Mureșan, președinte CFR

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Iunie 2017, 21:29

CFR a avut " parteneriate" cu portughezii. Au venit de acolo jucatori super valorosi gen Cadu ,Beto,Camora, Nascimento, (astia imi vin acum in minte!) ,au scris istorie ,acum Atletico. Poate sa fie bine ,suna frumos. De cand si pana cand trebuie mai multi "romani"? .Noi romanii neaosi n-am naturalizat si selectionat nici un jucator. E bine ? E corect? Foarte bine ,daca avem tineri valorosi ,talentati si modesti asa sa fie. Bietul Camora a jucat ani de zile excelent , a obtinut cetatenia romana normal nu pe sarite si n-a avut nici o selectie.In schimb a revenit Latovlevici ,de Stancu nu se scapa Nationala niciodata ,etc .Ca mai sunt .Bravo noua!

haideusicfr
haideusicfr  •  03 Iunie 2017, 21:13
Postat de booboolina pe 03 Iunie 2017, 13:25

Ati simtit ca e un pic de loc de pupat in dos CFR-ul, echipa care a facut performanta doar cat timp a fost Boc la butoane?

Boc nu are nici o legatura cu CFR.Poate cu U . Invidia si rautatea va fac sa nu recunoasteti ca CFR a fost mai buna ca si Steaua. Asta va doare. A avut evolutii frumoase in Ch l.pe seama ei.Si nu a altuia. Sper ca acele vremuri sa revina . Daca Steaua va fi mai buna ,sa castige.Pe merit.Daca nu ,nu.Cum a patit anul acesta.

1179536845489700
Emil Catinas  •  03 Iunie 2017, 15:12
Postat de booboolina pe 03 Iunie 2017, 13:25

Ati simtit ca e un pic de loc de pupat in dos CFR-ul, echipa care a facut performanta doar cat timp a fost Boc la butoane?

La interventia lui Boc ,a facut 10 puncte in competitia suprema a cluburilor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close