FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Pasiunile "Motanului" » Bogdan Stancu o admiră pe Adelina Pestriţu

Articol de , - Publicat joi, 11 noiembrie 2010 00:00

Bogdan Stancu e "îndrăgostit" de Adelina Pestriţu şi se distrează cînd îl vede pe "Perversul de pe Tîrgu Ocna".

Golgeterul Stelei joacă biliard, se uită la filme şi o admiră pe Adelina Pestriţu. Bogdan Stancu crede că toate româncele sînt frumoase, "dar dacă ar fi să numesc una singură, atunci zic Adelina Pestriţu". Într-un interviu din revista Star, atacantul a mai dezvăluit şi alte lucruri inedite despre el:

Cînd a început să joace fotbal: "Eram în clasa a 10-a cînd am fost selecţionat de Mihai Ianovshi, la juniorii lui FC Argeş"

La ce se uită la televizor: "«Perversul de pe Tîrgu Ocna» mi se pare haios"

De ce e apropiat de Tănase: "Eu şi Cristi ne ştim de mici, am jucat împreună la juniori şi am petrecut momente frumoase împreună"

Ce ar lua pe o insulă pustie: "Prietena, telefonul, laptopul, o minge de fotbal şi o poză cu toţi prietenii mei"

Ce relaţie are cu Gigi Becali: "Patronul mă critică dacă joc prost şi mă laudă cînd merit. Mi se pare normal, el îi apreciază pe cei care-şi fac treaba pe teren şi care arată că merită să fie la Steaua"

Îi place un iepure, nu motanul Tom :)
Stancu e poreclit "Motanul" fiindcă e cel mai tăcut din vestiarul Stelei. "Vorbeşte prea puţin ca să fie căpitan", a recunoscut şi antrenorul Lăcătuş. Personajul lui favorit din desene animate nu e însă motanul Tom, ci iepurele Bugs Bunny.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
flocirica
flocirica  •  11 Noiembrie 2010, 09:57

bogdane NU AI NEVOIE DE UN ASA MODEL DE TIPA CUM ESTE ADELINA PESTRITU! esti un baiat modest, serios, cu mare viitor in fotbal. lasa himerele chiar daca arata bine si incearca sa-ti alegi o fata modesta si serioasa. petarde de astea explodate prin cluburi si zeci de paturi trebuie ocolite. nu-ti bate joc de tine si de viata ta.

sica2ro200
sica2ro200  •  11 Noiembrie 2010, 08:20

cine n-ar apreciao o data sau de 3-4 ori

Vezi toate comentariile (2)
Comentează