FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Pasiunile noului jucător al Stelei » Cheltuiește o avere pe parfumuri și ceasuri de lux

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 17:52

Gabriel Enache investește sume importante când vine vorba de parfumuri. Inspirat de Lucian Sânmărtean și Anamaria Prodan, fundașul Stelei cheltuiește o avere pe creațiile francezului Roja Dove, unul dintre cei mai celebri fabricanți de parfumuri din lume.

"Sunt parfumuri extrem de fine și de rare. Se produc în ediție limitată, sunt doar câteva zeci de sticluțe în întreaga lume. Aceste parfumuri sunt o capodeperă", spunea Sânmărtean pentru Gazetă.

O sticluță de parfum, de 30 ml, folosită de Enache costă aproape 800 de euro. 

Dă mii de euro pe ceasuri

Enache investește destul de serios și la capitolul ceasuri. Fundașul dreapta și-a cumpărat de Crăciun pentru el și soție două ceasuri Cartier de 5.000 de euro fiecare (foto). Cel mai scump ceas pe care-l deține este un Rolex Daytona în valoare de aproximativ 25.000 de euro!

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (29)
539755352859878
Nicoara Etelka  •  21 Februarie 2016, 07:50

Vezi ca in imagine e un ROLEX!!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Februarie 2016, 02:10

Ce sa *invete* de la Prodanca?Bill Gates are un prieten miliardar si ala.Are o varsta.Nu stie * butona* la calculator.Bill s-a oferit sa-i trimita un specialist sa-l invete. A raspuns ca la varsta lui nu-l mai intereseaza. Pun pariu ca omul acela nu are nici tatuaje ,nici ceasuri Rolex.Modestia face parte din caracter....

romeverest
romeverest  •  20 Februarie 2016, 23:27

Pe cand ducea foamea prin State si se ocupa de furturi din buzunare sau de carduri clonate, sotia-impresar nici nu se gandea ca ar exista pe lume francezul Roja Dove

Vezi toate comentariile (29)
Comentează