FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-DINAMO 2-3

Paszkany: "Dacă ăla a fost penalty, ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre"

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 23:33

Patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, a acuzat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Alexandru Tudor. Oficialul clujean spune că echipei sale i s-a anulat un gol valabil, iar Dinamo a primit gratuit o lovitură de la 11 metri.

"Este o viciere de rezultat. Am avut un gol valabil neacordat, penalty-ul dat lui Dinamo a fost o invenţie. Am vorbit cu oamenii de la IT şi mi-au zis că mingea a intrat în poartă 20 de centimetri. Iar daca ăla a fost penalty, ne lăsăm de fotbal şi ne apucăm de crescut vaci şi capre. La fiecare corner al CFR-ului se putea da cîte o lovitură de pedeapsă mai clară ca aceea dată lui Dinamo. Pariez că specialistul-şef (n.red. Ion Crăciunescu) o să apară pe cinci posturi de televiziune să analizeze fantele de lumină şi să spună cît de corecte au fost arbitrajele. Asta e, mergem mai departe, sîntem luptători", a spus Paszkany la Digisport.

Şi căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, consideră că Dinamo a cîştigat nemeritat: "Am marcat un gol perfect valabil, care ni s-a anulat. Dinamo a cîştigat cu şansă"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (110)
zelea
zelea  •  07 Noiembrie 2011, 08:37
Postat de fotbalfan pe 06 Noiembrie 2011, 01:53

mai, nu pun la inima, doar am vrut sa scot in evidenta absurdul situatiei: astia de la u vin si zic de paszkany, de unguri.....cu mastia de la steaua vi nsi zic de rapid si tigani ? nu pun la inima ca as fi sot mort , altfe, la ce aberatii scot unii suporteri si la cu mne iubeste presa.

Agramatule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lp64
lp64  •  06 Noiembrie 2011, 09:17

Cu nitelusa cunoastere a mecanicii (componenta a ceea ce se numeste FIZICA), oricine isi poate da seama, fara IT si alte alea, ca o minge venita din interiorul portii nu avea cum sa iasa in afara portii, dupa impactul cu bara, a carei sectiune este circulara! Doar n-o sti "Pascani" fizica, dar restul?

dragoshfrd
dragoshfrd  •  06 Noiembrie 2011, 08:22

Pai tu, plete stralucitoare, cresti deja vaci si cape. Se cheama CFR Cluj. Se pare ca bunul-simt ti-a ramas agatat in par.

Vezi toate comentariile (110)
Comentează