FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU - CFR CLUJ 2-1

Paszkany îl ameninţă pe Balaj: "A arbitrat cu ură. Îi fac din nou referat la UEFA"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 septembrie 2012 23:44

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a vorbit despre partida pierdută de echipa sa la Tîrgu Jiu, cu Pandurii, scor 1-2. Oficialul clujenilor nu este supărat pe jocul echipei sale, ci pe maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj.

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului VIDEO!

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a vorbit despre partida pierdută de echipa sa la Tîrgu Jiu, cu Pandurii, scor 1-2. Oficialul clujenilor nu este supărat pe jocul echipei sale, ci pe maniera de arbitraj a lui Cristi Balaj.

Vezi aici cele mai importante faze ale meciului VIDEO!

"A fost un arbitraj tipic, cu ură, făcut împotriva unei echipe. Dacă aşa este maniera sa de arbitraj, la fiecare fază să fluieri penalty... Cum să dai fault la faza cu Sepsi?

A inventat deciziile aşa cum a vrut el. Am avut două penalty-uri clare. Legat de Balaj, o să mai trimit un fax la UEFA. Ştie că am mai făcut faza asta. Nu vreau să îl caracterizez, nu vreau să folosesc cuvinte nepotrivite, dar a fost un arbitraj penibil", a spus Arpad Paszkany la DigiSport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
vanelul
vanelul  •  24 Septembrie 2012, 15:07

A arbitrat bine!

darfcar
darfcar  •  24 Septembrie 2012, 12:35
Postat de ulise3223 pe 24 Septembrie 2012, 08:35

Titlul are destinatie precisa. Liga1 e plina de stelute, de arbitraje penibile, de rupatori de oase, de provocari stupide. Spiritul sportiv a luat-o razna de cand au cutezat echipe din provincie sa ia fata granzilor capitalei, nu numai in Romania ci chiar si in Europa. Intrebarea e pentru ce sa mai lupti? Locul e dat, poate si locul 2, asa ca fotbalul adevarat e o floare printre tancuri si obuze!

Ma nesatulule,dar ce ai vrea,sa le cumpere pascani pe toate si sa fiti numai voi campioni?????

superstar20
superstar20  •  24 Septembrie 2012, 08:50
Postat de superstar20 pe 24 Septembrie 2012, 08:11

Lui Petrescu, pentru faza de la Sibiu, de ce nu i-a facut iredentistul referat ? Lui Balaj pentru Bistrita - CFR 2-2 si atatea si atatea meciuri in care Balaj a fost pro CFR, atunci de ce nu i-a mai facut referat ? Ungur scarbos, cand e avantajat el nu are treaba cu arbitrii, el e civilizat, cand un arbitru arbitreaza corect si nu avantajeaza cfr-ul atunci face referate. Du-te, ba, in Mongolia !

Paszkany nu e obisnuit cu arbitraje corecte, el e obisnuit sa fie avantajat CFR-ul, cu atat mai mare supararea ca Balaj a arbitrat corect.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează