FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Paszkany reacţionează: "Fotbalul românesc ar trebui să scape de indivizi ca Porumboiu" :X

Arpad Paszkany
Arpad Paszkany

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 11:47

UPDATE // Adrian Porumboiu a intervenit din nou telefonic şi i-a transmis omologului său clujean că aşteaptă să fie chemat în judecată pentru declaraţiile date.

"Dacă are curaj, îl rog public să mă dea în judecată. O să vedeţi în sala de judecată ce se va întîmpla. El poate să îmi dea lecţii doar în ceea ce priveşte dansul la bară", a spus Porumboiu la televiziunea sportro.

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, i-a răspuns finanţatorului echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, după ce acesta din urmă a lansat un atac la adresa echipei din Gruia, pe care a acuzat-o de blaturi şi de înţelegeri cu arbitrii. CITEŞTE MAI MULTE AICI!

"Declaraţiile pot fi vătămătoare atît timp cît vin din partea cuiva care a făcut ceva în fotbalul românesc. Noi am cîşigat 7 trofee şi am reprezentat România cu cinste în cupele europene.

Fotbalul românesc ar trebui să scape de asemenea indivizi. Sper să se ia măsurile care se impun din partea Comisiilor de Etică.

De vreo trei săptămîni, Porumboiu apare la toate televiziunile şi împroşcă cu fel şi fel de aberaţii. Comisiile vor trebui să ia măsurile care se cuvin şi cu acest personaj.

Anul trecut avea ca ţintă pe Oţelul, care era pe primul loc, acum simte că CFR joacă cel mai bine şi este favorită la titlu. Cred că îl voi da în judecată dacă va continua cu asemenea lucruri", a spus Arpad Paszkany la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:35

In Siberia cu Porumboiu!

poye
poye  •  21 Septembrie 2011, 19:26

zadkiel eu cred ca tu ai tulburari psihice, intri in aberatii politice de gen science fiction pe care cred ca nici tu nu le crezi. referitor la meci, cred ca ori erai beat, ori habar na-i de fenomenul zis fotbal, ori esti un prost din care sunt din ce in ce mat multi prima faza fault in careu la weldon, penalty si cartonas rosu pe post de ultim aparator al doilea penalty clar la ronny duelul beto-wesley portarul clujan era in suprafata de protectie, deci cartonas pt wesley repriza a doua, nu a fost offsaid la wesley, dar arbitrul a fluieret mai inainte si apararea clujeana a tinut cont de fluierul arbitrului nu era penalty la sougou daca poti sa socotest , hai sa numaram greselile

gviorica
gviorica  •  21 Septembrie 2011, 11:54

CFR-ul e sigura ca va fi campioana,doar vin alegerile,stiu ei ce stiu. Sezonul trecut nu era cazul si s-a vazut ce au putut

Vezi toate comentariile (53)
Comentează