FOTBAL  »  Superliga  »  AC MILAN

Pato, pînă în 2014 pe San Siro! Brazilianul ia 2,5 milioane de euro pe sezon

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2009 00:00

Administratorul delegat al lui AC Milan, Adriano Galliani, a anunţat că i-a prelungit contractul atacantului brazilian Alexandre Pato cu încă doi ani, până în vara anului 2014, informează presa italiană.

"Sunt fericit că am reuşit să-l conving pe Pato să semneze prelungirea contractului cu AC Milan până în data de 30 iunie 2014", a spus Galliani.

Semnarea noii înţelegeri îi va aduce fotbalistului brazilian şi dublarea salariului pe care îl avea până în prezent la gruparea italiană, aducîndu-i aproximativ 2.5 milioane de euro stagional.

Transferat la în vara anului 2007 de la Internacional Porto Alegre pentru 22 de milioane de euro, Pato nu a putut să debuteze pentru AC Milan decât la începutului anului următor, deoarece nu împlinise 18 ani. Internaţionalul brazilian a reuşit să înscrie 29 de goluri în 68 de meciuri pentru gruparea italiană.

NewsIn

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează