FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - DINAMO 2-1

A apărut devastat la interviuri: „Ce să zic? Vorbim ceva și facem altceva”

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Răzvan Patriche, fundașul central al „câinilor”, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. +23   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1. Răzvan Patriche, fundașul central al „câinilor”, și-a găsit cu greu cuvintele după meci.

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 22:14 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 23:30

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Superligă. Răzvan Patriche (37 de ani), fundașul central al „câinilor”, și-a găsit cu greu cuvintele după meci. 

Răzvan Patriche s-a numărat printre vinovații de la golul de 2-0. A fost scos ușor din joc la 40 de metri de propria poartă, nu l-a mai putut ajunge pe JuanBauza și i-a permis extremei din Argentina să înscrie cu călcâiul. 

Scene incredibile surprinse în Bănie de reporterii GSP » Ce a strigat Kopic în parcare, la scurt timp după eșecul cu FCU Craiova
FCU Craiova - Dinamo 2-1
Scene incredibile surprinse în Bănie de reporterii GSP » Ce a strigat Kopic în parcare, la scurt timp după eșecul cu FCU Craiova

Răzvan Patriche, după FCU Craiova - Dinamo: „Vorbim ceva, la meci facem altceva”

„Nu știu ce să zic. Trebuie să analizăm, dar... ce să mai zic? E o înfrângere. Iar aveam așteptări. Vorbim ceva, iar când vine meciul facem altceva. Pierdem multe mingi fără presiune. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi. 

Am încercat să fac fault la jumătatea terenului la golul lui Bauza, au fost contre. Nu știu exact ce s-a întâmplat. 

Sunt obosit, am alergat foarte mult astăzi. Ne-am lăsat descoperiți în partea secundă, de multe am ajuns în situații de 2 vs 2. Noi alergam după egalare, era normal. Asta a fost. 

Trebuie să analizăm bine ce s-a întâmplat. Ce să mai discutăm când suntem pe ultimul loc? Chiar nu știu”, a spus Răzvan Patriche, după FCU Craiova - Dinamo, la Orange Sport. 

Pentru prestația din partida cu FCU Craiova, Răzvan Patriche a primit din partea GSP nota 2. Doar colegii din defensivă, Darko Velkovski și Cristian Costin, au mai fost la un nivel atât de scăzut. 

Patriche și Velkovski ar urma să fie titulari și runda viitoare, contra campioanei Farul. Lucas Alves a părăsit terenul accidentat în eșecul din Bănie. 

Dinamo, ultima în Superligă! Ierarhia actualizată

VIDEO. Adrian Mititelu, a revenit la sentimente mai bune față de Costantino: „M-a impresionat, nu îl schimb, e tobă de carte”

Citește și alte știri din Superligă: 

Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
FCSB
Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”
RAPID - OȚELUL
Dorinel Munteanu nu se teme de Rapid: „Nu e invincibilă”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
unnumeobisnuit
unnumeobisnuit  •  04 Februarie 2024, 15:20

Dar din septembrie încoace, de atâtea etape pierdute, pe dată când va intra miile de euro pe card, nu te simiti devastat?,???tu si restul de jaloane. Va doare'paișpe, meciul trece, mai lăsati încă o dată capul în pământ, mai analizati greșelile și....data viitoare le repetați. Că schimbare de atitudine, nema. Deci, când vă luați banii, nu sunteți fata cuvinte? Duceți echipa in B, că de suporteri nu scăpați.

mirstelistu
mirstelistu  •  03 Februarie 2024, 11:15

Asta numa a fotbalist nu seamana, zici ca e din filmele cu Horea Closca si Crisan

rav410wrc
rav410wrc  •  03 Februarie 2024, 10:59
Postat de sadiku_is_back pe 02 Februarie 2024, 22:46

unchiule la ce mai joci bre ??? esti de- o seama un mos randoom ...lasa-te !!!

Tibi iq33 Firicel, acuma ca sunteti pe "primul" loc si mai sunt inca 6 etape, trebuie gestionata bine situatia, sa nu vi-l fure careva !! ;))))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează