FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Patrick Borcea a vorbit în premieră despre posibilitatea ca familia lui să preia clubul Dinamo: "Ar fi ceva fantastic!"

Patrick Borcea, alături de Valentina Pelinel
(foto: Cristi Preda, GSP)
Patrick Borcea, alături de Valentina Pelinel (foto: Cristi Preda, GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 09:00

Cristi Borcea e așteptat să se întoarcă la Dinamo după ce va ieși din închisoare. Prietenii lui dau ca sigur comeback-ul său, iar printre cei care s-ar alătura viitorului proiect se numără Gigi Nețoiu și Ioan Becali.

Ieri, chiar și fără Borcea senior, familia acestuia a deschis un pub cu tematică sportivă, "Vibere", în zona ștrandului Crângași.

Până să ajungă el însuși în conducerea clubului, așa cum s-a mai anunțat, Patrick Borcea se va ocupa de business. Fiul cel mare al lui Cristi, alături de ultima soție a tatălui, Valentina Pelinel, au fost gazdele unui eveniment la care au participat Nețoiu, Ioan Becali, Pițurcă, Ilie Năstase, Dragomir, Tamaș, MM Stoica, Nicoliță, Răducioiu, Prunea, Ionuț Badea, Kiriță, Cristi Tănase și Bogdan Bălănescu.

Majoritatea apropiaților lui Borcea senior spun că fiul cel mare este pregătit s-o preia pe Dinamo în anii ce vor urma.

"E un vis"

Patrick (21 de ani) a vorbit pentru Gazetă despre posibilitatea să vină la club: "Ar fi ceva extraordinar să ajung în conducerea lui Dinamo! Vorbesc cu tatăl meu tot timpul, suntem foarte apropiaţi şi aştept să se întoarcă acasă, îmi este foarte dor de el. Dinamo e totul pentru mine, iubesc această echipă mai mult decât orice! Dacă voi veni la Dinamo? E mai degrabă un vis, mai trebuie muncit până la a deveni realitate. Ar fi ceva fantastic!". 

"Idolul copilăriei mele era Claudiu Niculescu. Datorită lui am început să iubesc Dinamo și, mai mult, datorită lui am vrut să fac și eu fotbal într-o perioadă. Cea mai mare bucurie posibilă am simțit-o când am bătut Steaua cu 1-0 în Ștefan cel Mare, în 2006, când a marcat Dennis Șerban acel gol fabulos în prelungiri"
Patrick Borcea

"A fost un șoc s-o văd pe Dinamo în play-out! Eu visez ca Dinamo să se bată cât mai curând la titlu. Toți fanii adevărați mai visăm la Champions League"
Patrick Borcea

" Cristi Borcea zice că nu revine, dar eu sunt sigur că după un an se va plictisi și va reveni. Eu la Dinamo? Au fost tentative când era Cristi la club, dar nu s-a materializat nimic, era greu"Victor Pițurcă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
1264624400266400
Lupescu Mihai  •  18 Iunie 2018, 00:23

In Nemercia ta că un Câine *** ai trădat mana care te-a hrănit Don Giovanni ,Victor și care m-ai sunteți te chemam la masa după ce terminăm de mâncat sa vinzi tot!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  18 Iunie 2018, 00:15

Ioan Becali, Giovanni,și Cati mai sunteți pe scara Mercalli sa ne lase în pace !!!Nu are ce căuta în noua organigramă a clubului cu Cristi da cu Patrick da fara Givani sa se duca la Urziceni la Bucsaru ,și să-l ia și pe Ioan, Victor ,și Cati ori mai fii a distrus Clubul Dinamo București nici la meciuri sa nu vina Fam .de Cămătari !!

vasy86le
vasy86le  •  14 Iunie 2018, 07:31

Ce bot are aia.. ce *** au astea de isi fac buzele asa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează