FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

PATRON vs PSEUDOPATRON Negoiță a încasat la fel de mulți bani ca Becali, dar de ce nu a atins niciodată primele două locuri? Investițiile arată horror

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 20:33

Incredibil sau nu, Negoiţă a încasat aproape la fel de mulţi bani ca şi Becali în primii aproape 5 ani ca patron de club, numai că investiţiile sunt de peste 60 de ori sub cele ale lui Gigi, iar performanţele sunt umilitoare în comparaţie cu cel care finanţează rivala tradiţională, conform Gazetei Sporturilor de astăzi!

Peste câteva luni, Dinamo împlineşte 5 ani cu Ionuţ Negoiţă patron, cel care şi-a manifestat deja intenţia de a renunţa la club, iritat de faptul că n-a reuşit aproape nimic pe plan sportiv şi a şi recunoscut că "probabil că nu mă pricep la acest tip de business". Eşecul managementului lui Negoiţă are însă un răspuns în ceea ce s-a întâmplat la Steaua în urmă cu 15 ani.

Aflată într-o situaţie asemănătoare cu Dinamo când a fost preluată de Negoiţă, gruparea din Ghencea traversa o perioadă critică, mai ales din punct de vedere financiar, dar şi al rezultatelor.

Şi pentru ca o comparaţie între Gigi Becali şi Ionuţ Negoiţă să aibă relevanţă, parametrii investiţiilor, veniturilor şi rezultatele reuşite sunt cei din primii 5 ani ai Stelei cu Becali patron. Adică atât cât a trecut pentru Dinamo sub conducerea actualului finanţator.

Raportul dintre cum s-a descurcat Becali vs cum a procedat Negoiţă developează o diferenţă uriaşă între cei doi. Chiar umilitoare pentru dinamovist, care deşi a încasat, pe vânzări de jucători, aproape la fel de mulţi bani ca şi Gigi în primii lui 5 ani la Steaua, n-a şi investit la fel, iar performanţele nu există pe lângă ce a bifat gruparea din Ghencea.

Toate cifrele și comparațiile relevante sunt în Gazeta Sporturilor de astăzi! Mergi la chioșcuri sau downloadează ziarul de platforma Gazeta Digitală!

Playtech: Dana Budeanu este desființată de o vedetă TV. În ce hal a putut s-o jignească


Comentarii (31)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Noiembrie 2017, 13:30
Postat de adi_stelistul pe 13 Noiembrie 2017, 09:18

Afirmatia conform careia Negoita si Becali au incasat aceleasi sume de bani e stupida. Dinamo abia a revenit in cupele europene, nu poate concura macar aici cu sumele incasate. Pe urma drepturile TV se acorda dupa locul ocupat in clasament. Steaua a ocupat de 3 ori primul loc si de doua ori pozitia a doua in ultimii 5 ani. E suficient sa ne uitam la media spectatorilor ca sa vedem cum stau lucrurile si acolo si nu vreau sa insist. La transferuri doar sumele primite pentru Stancu si Chipciu cam dezechilibreaza orice eventuala comparatie cu transferurile dinamoviste din ultimii 5 ani. Apoi sa nu uitam ca o parte a incasarilor dinamovistilor au fost grevate de plata datoriilor (asa reduse cum au fost prin planul de insolventa ele nu au fost anulate, nu aveau cum). Iar in perioada de insolventa e de spus ca Negoita nici nu dispunea de platile clubului. Acolo un lichidator si un consiliu al creditorilor care conducea activitatea (sigur, stiu ca Negoita si-a asigurat un rol important in acel consiliu prin felul in care aparea ca si creditor, dar tot nu decidea singur), deci o parte a incasarilor sigur mergeau in alte directii decat eventuale investitii. Afirmatia din articol mi se pare, inca o data, stupida.

articolul e facut pentru purtatorii ilegali de creier care pun botul si nu sunt in stare sa faca nici macar un calcul elementar de clasele 1-4. mi se pare ca unul dintre ei mai jos a si sarit cu gura pe tine.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Noiembrie 2017, 13:13

negoita a crezut ca fotbalul se joaca doar pe teren Acum sa convins luatio voi care vreti

catalynn2
catalynn2  •  13 Noiembrie 2017, 10:35

Bai gsp, e o stire falsa! Si stiti de ce!? Pt ca v-ati dat iar cu firma in cap si in loc de FC fcsb, al carei patron este acest incredibil de inteligent si talentat Becali,folosiți absolut peste tot Steaua iar numele adevarat al echipei becaliote nu apare nici macar odata. Pt a fi fost tacâmul complet mai ramanea sa puneți si o poza a becalului de acum 15 ani ....

Vezi toate comentariile (31)
Comentează