FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Patronul CFR-ului a ordonat transferul lui Sougou după ce l-a urmărit pe DVD » Capriciul lui Paszkany

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 februarie 2011 11:17

Patronul clujenilor a ordonat transferul de urgenţă al senegalezului după ce a văzut cîteva DVD-uri de prezentare a acestuia.


Senegalezul Modou Sougou (26 de ani) este ultima ţintă a campioanei pentru perioada de transferuri din intersezon. Arpad Paszkany insistă pentru jucătorul care are şi paşaport francez. Şeful grupării din Gruia are ultimul cuvînt în privinţa transferurilor la CFR. Paszkany a urmărit DVD-uri cu momentele cele mai bune ale africanului şi a cerut intensificarea negocierilor cu formaţia portugheză Academica.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu gruparea din Coimbra, jucătorul şi-a dat deja acordul pentru a veni la CFR. Presa portugheză susţine că Sougou se va despărţi azi de colegii săi, după meciul din campionat cu Beira Mar. CFR va plăti 300.000 de euro pentru a-l avea imediat la dispoziţie. Sougou poate acoperi orice poziţie în ofensivă, dar Minteuan îl va folosi ca extremă.


16 partide ca titular a adunat Sougou în tricoul lui Academica în actuala ediţie de campionat

CUM VA ARĂTA CFR ÎN RETUR
Mincă - Maftei, Cadu, Rada, Edimar - G. Mureşan, Peralta - Sougou, De Zerbi, Nicoară - Traore

Vedetă la Academica
Modou Sougou este cel mai bine cotat jucător de la Academica, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de. Conform sursei citate, suma de transfer a senegalezului ar fi de 2,3 milioane de euro. Sougou a fost şi în atenţia lui Sporting Braga în această iarnă.

Panin: "Jucăm pe atac"
Cel mai vechi jucător din lotul CFR-ului, Cristian Panin, e încîntat de jocul clujenilor cu FC Koper, 3-2, din a doua repriză. "Am arătat că avem valoare şi că sîntem campioana României. E important că presăm, că jucăm pe atac, de aceea avem mai multe oportunităţi de a marca", a spus Panin.


- Mureşan a fost impresionat de Miriam Pavlin, de la Koper. Oficialul a cerut referinţe despre mijlocaş, dar a aflat că are 39 de ani şi că e şi director sportiv la gruparea slovenă. "Noi avem deja director sportiv", s-a amuzat Mureşan.
- Pantelis Kapetanos ar putea fi folosit un sfert de oră în următorul amical al clujenilor, luni cu NK Rijeka. "Trebuie să recupereze, fiindcă s-a pregătit singur în Grecia", a spus Iuliu Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
hermesvenus
hermesvenus  •  06 Februarie 2011, 17:21

Traore nu mai e la CFR

valh
valh  •  06 Februarie 2011, 16:29

Pana sa fie davidero vreun hacker (hahahah), sa aiba grija ca are deja creat un orkut fake login page! Si a reusit secatura sa se logheze la canalul colector! Acolo comunica cel mai bine! hahahahah, clonele secaturi strike again! :))))))))

marabona
marabona  •  06 Februarie 2011, 13:41

Nu ar fi rau un asemenea transfer. Sper sa se concretizeze ca de povesti jurnalistice sunt satul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează