FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Patronul lui Sepsi i-a luat tare pe jucători: „A sosit timpul să stăm de vorbă bărbăteşte. Nu-mi furaţi visul! Vreau să mâncaţi iarba”

Patronul lui Sepsi i-a luat tare pe jucători: „A sosit timpul să stăm de vorbă bărbăteşte. Nu-mi furaţi visul! Vreau să mâncaţi iarba” +22   FOTO
Patronul lui Sepsi i-a luat tare pe jucători: „A sosit timpul să stăm de vorbă bărbăteşte. Nu-mi furaţi visul! Vreau să mâncaţi iarba”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 19:39 / Actualizat marti, 09 martie 2021 19:58

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a mers la antrenamentul echipei și le-a ținut un discurs jucătorilor.

„Cred că a sosit timpul să stăm de vorbă puţin mai bărbăteşte. Am jucat un meci în care nici n-am existat, parcă era un meci-test. Noi putem să premiem, dar putem şi să vă amendăm. N-am venit aici să vă ameninţ cu amenzi, dimpotrivă. Am văzut că s-a rupt o aţă, între voi, ceva în vestiar. Eu acum am adus adezivul cu care să lipim aţa şi să ne gândim la meciurile următoare, care sunt critice şi extraordinar de importante pentru noi. 

În Sfântu Gheorghe, avem o zicală în clubul nostru: putem să pierdem, dar niciodată nu putem să jucăm fără suflet. Din păcate, trebuie să spun că în meciul trecut am şi pierdut, am şi jucat fără suflet. Dar consider că suntem un grup unit, o familie. Trebuie să mergem înainte, nimic nu e pierdut. 

Avem 4 meciuri foarte importante, dar haideţi să ne concentrăm pe meciul următor, la Botoşani. Niciodată n-am bătut Botoşaniul, dar eu am încredere în voi 100%. Suntem în stare să facem orice! 

Vreau să mâncaţi iarba, nu la propriu, la figurat. Când am intrat în prima ligă, am avut un vis. Un prieten mi-a zis: visează măreţ şi ţi se îndeplineşte! Anul ăsta am visat că o să fie gata stadionul şi o să jucăm un meci în cupele europene. Asta înseamnă locul 3 sau locul 4. Dacă va câştiga Cupa Craiova, şi locul 4 merge în cupele europene. 

Nu-mi stricaţi visul, nu-mi furaţi visul. Nu este numai visul meu, este visul tuturor suporterilor din Sfântu Gheorghe şi de oriunde din lume care ţin cu echipa asta. Dacă totul merge bine, vin şi premiile. Acum am o cerinţă: jucaţi pentru visul meu şi pentru visul suporterilor! Haideţi, împreună învingem!", a spus Dioszegi.

Sepsi are o singură victorie în ultimele 8 meciuri și e pe locul 4 în clasament, cu doar 3 puncte peste ultimul loc de play-off.

Unul dintre tinerii promițători din Liga 1 dezvăluie: „Nu mi-e rușine să recunosc că primeam ghete și haine de la alţii când eram mic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
2435511516493462
Blénessy Botond  •  10 Martie 2021, 09:22

Ia vezi de treaba dacule.

mehighms
mehighms  •  10 Martie 2021, 07:30

a chiulit si diosegi de la lectiile de limba romana..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează