FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Patronul Rapidului a anunţat că noul obiectiv este cucerirea titlului » Mesaj pentru Şumi

Copos pune presiune pe Şumudică cu două zile înainte de startul returului Foto: Gabriela Arsenie
Copos pune presiune pe Şumudică cu două zile înainte de startul returului Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 13:36

Patronul îi pune în vedere antrenorului că obiectivul Rapidului nu mai e Europa League, ci titlul


Patronul îi pune în vedere antrenorului că obiectivul Rapidului nu mai e Europa League, ci titlul

Marius Şumudică trebuie să-şi updateze obiectivul, anunţă George Copos. Finanţatorul rapidist îi transmite tehnicianului că, în acest retur, la echipă trebuie să se vorbească numai despre cîştigarea campionatului.

"Doar la titlu trebuie să ne raportăm în meciurile care urmează! Să ştiţi că eu n-am făcut atîtea eforturi financiare să rezolv transferurile cerute în această iarnă doar ca să prindem un loc de Europa League. Acum l-am adus şi pe Vidanov... la ce echipă avem, nu e normal să ne gîndim numai la locul unu?!", a anunţat Copos pentru Gazetă.

Finanţatorul i-a promis în aceste zile lui Şumi că-l va ajuta şi în ce priveşte cazurile Lazăr şi Bozovici, urmînd să se implice personal în aşa fel încît cei doi să semneze prelungirea contractelor. Pînă acum, Şumudică a evitat de fiecare dată să vorbească despre titlu: "Din ce ştiu eu, obiectivul meu e să duc echipa în Europa League".


3 achiziţii au făcut în această iarnă alb-vişiniii: Olberdam, Pancu şi Vidanov. De la venirea cuplului "Vamă"-Şumudică au fost aduşi în total 14 fotbalişti

9 puncte despart în acest moment Rapidul de lider. Elevii lui Şumi au programat meciul direct cu Oţelul în etapa a 20-a, la Galaţi

"Vino să te vindem!"
Rapid aplică o strategie nouă într-o ultimă încercare de a-l determina pe Rui Duarte să se prezinte cît mai repede la echipă. Dacă fotbalistic au hotărît să nu mai pună bază în jucător, oficialii din Grant încearcă totuşi să reducă la minimum pierderile cu lusitanul şi i-au transmis un mesaj: "Rui, vino să joci cîteva meciuri pentru ca în vară să putem să luăm şi noi ceva bani pe tine în urma unui transfer!".

N-au scăpat de zăpadă
Speriaţi de căderile de zăpadă din ultimele 24 de ore, rapidiştii au căutat să se antreneze ieri pe un teren sintetic. Şumudică şi compania s-au deplasat la Buftea, dar acolo au găsit un teren necurăţat şi pînă la urmă au fost nevoiţi să se pregătească tot pe zăpadă.

Inbox:
»» Giuleştenii spun că bulgarul Vidanov e pregătit din punct de vedere fizic şi că acesta ar putea face parte din lotul pentru Urziceni.
»» Rapid trebuie să facă azi, în ultima zi de transferuri, dovada plăţii tuturor datoriilor pentru a-şi putea legitima achiziţiile acestei ierni. Ar mai fi doar cei 50.000 de euro de plătit lui Varga şi Bălan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
miitsa7
miitsa7  •  23 Februarie 2011, 17:09

Domnule Copos,erau 2 piese importante ptr un titlu garantat si acestea se numesc:Moraes si Erick

crystyanbet
crystyanbet  •  23 Februarie 2011, 16:40

tinand cont ca din liga campionilor se castiga 15 mil euro plus 5 milioane ptr. campioana romaniei e si normal ceea ce vrea copos.asta e ultimul an in care se merge direct in ch.league

razvan2007
razvan2007  •  23 Februarie 2011, 11:17

bai nene noi nu'l luam daca aveam 9 puncte in fata daramite akm knd avem 9 in spate

Vezi toate comentariile (9)
Comentează