FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Patronul roş-albaştrilor a bătut şi a rupt ieri Gazeta în direct la televizor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 martie 2010 00:00

Într-o criză de nervi şi de amuzament deopotrivă, patronul roş-albaştrilor a bătut şi a rupt ieri Gazeta în direct la televizor

Va veni însă un moment în care el va citi acelaşi ziar care va anunţa plecare lui din Ghencea. Dacă se grăbeşte şi ia maşina timpului, poate încerca să rupă şi această ediţie din viitor

Gigi Becali s-a dat în spectacol la "Palat", în încercarea de a nega că postul lui Stoichiţă e în pericol. Ţinta patronului din Ghencea: paginile din Gazeta Sporturilor


Becali şi Stoichiţă au venit împreună ieri la conferinţa de presă. Antrenorul a sosit îmbrăcat lejer, în treningul de prezentare al clubului, şi şi-a lăsat maşina în curtea reşedinţei din Aleea Alexandru. A intrat în camera unde era aşteptat de patron, apoi au ieşit amîndoi din încăpere să dea ochii cu jurnaliştii. "Stai aici, tată, în dreapta! În dreapta patronului să stai, să vadă lumea!", a venit ordinul, iar "Lippi" s-a aşezat cuminte.

Latifundiarul s-a aşezat pe jilţ şi a îndoit Gazeta Sporturilor pe marginea mesei de marmură pe care tronau microfoanele televiziunilor. "Bă, să vă fie clar, Stoichiţă o să fie antrenorul Stelei pînă la final! Ce adio? Ce nu înţelegeţi?! Nu vorbesc româneşte? Dacă vorbesc turceşte, vă aduc, tată, un turc să vă zică el. Uite, aici e Stoichiţă, lîngă mine!", a ţipat Gigi, în timp ce-l înghiontea pe tehnician.

A apucat grăbit ochelarii şi a început să lectureze Gazeta, cu braţele larg deschise: "Gigi trage de MM. Ce MM, bă?". Şi-a pierdut repede răbdarea şi a început lupta cu ziarul din mîna sa. I-a dat cîteva palme scurte, din încheietură, apoi l-a rupt cu sete. "Gata, l-am bătut, l-am făcut praf", a exclamat satisfăcut.

Stoichiţă: "Eu ce caut aici?"

După 15 minute de circ, Becali i-a permis şi antrenorului să vorbească: "Mihai, zi şi tu, tată, explică-le oamenilor". "Sincer, eu nici nu ştiu ce caut aici", a reacţionat "Lippi", vizibil stînjenit de situaţie. "Păi, te-am chemat eu, nu?", a lămurit Gigi. "Da, aşa e. Eu îmi văd de treaba mea...".

"Mai sîntem în direct?", a întrebat Gigi peste încercarea timidă a lui Stoichiţă de a vorbi. "Da, sîntem!", a venit răspunsul celor de la televiziune, care i-a dat "reload" lui Gigi: "Mîine am termen în cazul ! Vreau să alertez Preşedinţia şi toate autorităţile statului să înceteze cu această poliţie, România e o ţară a procurorilor! De la Adam şi Eva corupţia şi mita înseamnă un singur lucru, nu ce vor ei să facă". Apoi, epuizat, patronul l-a lăsat în sfîrşit pe Mihai Stochiţă să vorbească vreo două minute. La final, patronul Stelei s-a ridicat de pe scaun, călcînd victorios în picioare resturile ziarului. :D

"Astea sînt gesturi de geniu! Oamenii cu viaţă în ei înţeleg gesturile mele"
Gigi Becali despre ruperea ziarului

"Mihai mi-a spus că îl deranjează că îi critic pe jucători, dar ce să-mi facă? Să mă cenzureze pe mine, pe patron?!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Eu mă înţeleg mai bine acum cu patronul şi cu cei din conducere decît în momentul în care am venit la Steaua"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

"Ce e cu meciul de la Urziceni? Batem 72-0! N-am nici o emoţie"
Gigi Becali, patron Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (116)
 •  03 Martie 2010, 23:05

voi de ce nu faceti o echipa tare sa ne mandrin stiti decat sa comentati

 •  03 Martie 2010, 22:18

voi il pupati in foond toata ziua,cica e amuzant,important,VIP,vreti RAITING si el marele CIOBAN-FINANTATOR-EUROPARLAMENTAR face ce vrea cu voi.Va facut slugile lui se foloseste de voi(la WC cand il filmati???)Sunteti penibili jalnici pacat de anii pierduti in facultate,daca ati facut asa ceva sau poate sunteti pe statul lui de plata.Pacat de voi.

 •  03 Martie 2010, 22:04

Patetic personaj, patetica presa, un mascarici si o banda de circari ce cred ca sunt jurnalisti. MAHALAGII, manele, Romania! :-))

Vezi toate comentariile (116)
Comentează