FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Paul Anton a vorbit despre noua lui postură de căpitan: ”Am o responsabilitate mult mai mare”

Anton speră să aibă noroc și la goluri:
Anton speră să aibă noroc și la goluri: "Am nimerit doar bara, cu CFR, sper să am mai multă șansă data viitoare"

Articol de - Publicat vineri, 23 octombrie 2015 00:00

Anton rămîne căpitanul roș-albilor și a explicat cum vede el noua sa postură: ”Trebuie să fiu mereu un exemplu prin tot ceea ce fac, la antrenamente și la meciuri”.

Paul Anton de-abia a sosit în Ștefan cel Mare și a ajuns căpitanul echipei. Este apreciat de conducere, de suporteri, de colegi, dar și de gloriile clubului, care îl consideră o superafacere. Jucătorul sosit gratis - Dinamo va plăti numai 150.000 de euro Pandurilor la o eventuală revînzare - a mărturisit că este impresionat de ceea ce i se întîmplă.

"Responsabilitatea mea este acum mult mare. Eram responsabil și înainte de a primi banderola, dar acum există ceva în plus. Nu e ceva inedit, fiindcă am fost căpitan și la Bistrița, și la Pandurii. Doar că la Dinamo este altceva. Sincer, nu mă gîndeam că voi primi banderola atît de repede. Nu simt o presiune asupra mea. Trebuie să joc bine ca să-mi ajut colegii și echipa. Trebuie să fiu eu însumi un exemplu, așa am încercat să fiu mereu, și la antrenamente, și la meciuri. Dacă mă gîndesc la «națională» sau la Euro? E devreme, eu vreau să-mi fac treaba la Dinamo. Dacă voi merita, mă voi gîndi și mai departe", a punctat mijlocașul.

"Paul e fotbalist adevărat, un factor de echilibru în lot. Merită să fie și la echipa națională și, apoi, la Euro"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

1 pasă decisivăa reușit Anton în 8 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competițiile

4 căpitania avut Dinamo în acest sezon: Alexe, Vojnovici, A. Marc și P. Anton

Alte știri despre Dinamo:

"Au avut noroc cu Gnohere și Essombe"

Pentru olteni, confruntarea cu Dinamo este privită ca meciul anului. Antrenorul Emil Săndoi a declarat: "Un meci de acest gen declanșează orgolii mari. Partidele cu «cîinii» sînt aprige, au altă încărcătură atît în teren, cît și în tribune. Indiferent că ești român, din Capul Verde sau din Bulgaria, cînd îmbraci tricoul alb-albastru trebuie să fii capacitat la maximum. Nu știu unde ar fi fost Dinamo fără golurile lui Gnohere și Essombe. Șansa lor este că au jucat etapă de etapă cam cu aceeași formulă de start, în special linia de fundași, pe cînd noi am avut probleme mereu în apărare și-a trebuit să improvizăm. Duminică, sper să nu facem erori individuale!".

Sfat pentru Mateiu

Săndoi a vorbit și despre interesul pe care Steaua îl are pentru Alexandru Mateiu: "Și Budescu a fost curtat de Steaua, la fel și Alibec, dar uite că n-au ajuns acolo și joacă foarte bine pentru Astra. Eu zic că fotbaliștii Craiovei trebuie să-și propună să dea totul pentru Universitatea ca să joace la prima reprezentativă, apoi să se transfere în străinătate".

"Putem mai sus de locul 7"

Thaer Bawab nu trece printr-o perioadă fastă, doar un gol în 13 meciuri, după ce în primul sezon în Bănie a marcat de 9 ori în 25 de partide, însă crede că o victorie cu Dinamo poate revitaliza Știința: "Trebuie neapărat să cîștigăm duminică. Dinamo e în formă, însă trebuie să fim uniți. Dacă vom fi așa din primul minut, nu cred că ne poate bate cineva. Putem mai sus de locul 7 pe care-l ocupăm în prezent. Ne-a dezamăgit eșecul de la Botoșani după 5 meciuri consecutive fără înfrîngere, dar ne revenim".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
yoalexandru
yoalexandru  •  23 Octombrie 2015, 18:00
Postat de steaua1986forever pe 23 Octombrie 2015, 11:08

Pai si cu vikingul slav ce mai faceti? Dar cu wrestlerul ala de culoare? Ce se mai aude de "noul hagi" Rotariu? S-a lasat de fotbal? S-a apucat de ceva la care are un pic de talent sau tot ana maria prodan e de vina ca nu joaca nimic?

Dar pe Breveeld si Muniru nu i-au mancat cumva ramele de pe gazonu de la Ploiesti ??

thelegend.
thelegend.  •  23 Octombrie 2015, 17:54
Postat de juliusmad pe 23 Octombrie 2015, 09:37

si nu ti se pare normal? de ce ar fi convocati jucatorii lui dinamo. gnohere ala a ajuns un fel de idol in mintile voastre abrutizate.crezi ca anton isi arata valoarea cu arbitrajele de care aveti parte? in europa ar trebui sa demnostreze ce poate....dar voi nu prea jucati pe acolo.

Nustiu care e mai bizon in cazu de fata. Gnohere are 9 goluri in toate competitiile...........Tade nustiu cate goluri are ca inca se incarca motorul Google cautandu-le.

zecs93
zecs93  •  23 Octombrie 2015, 17:44

Sper sa batem FC Praz cu toate ca meciu asta eu il consider mult mult mai greu decat meciurile pe care le-am jucat cu CFR si Targu Mures !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează