FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Care este situația lui Paul Anton la Dinamo: „A suferit destul! De miercuri ar trebui să fie liber”

Paul Anton // FOTO: Cristi Preda
Paul Anton // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2021 14:35 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 16:17

Plecarea lui Paul Anton de la Dinamo este iminentă! Mai degrabă, va fi liber de contract, apoi internaționalul de 30 de ani poate semna fie cu CS Universitatea Craiova, fie cu altă echipă. 

Mâine, la Camera Națională a Soluționării Litigiilor din cadrul FRF, este o nouă înfățișare, iar mijlocașul ar putea să afle deznodământul, mai ales că speța s-a mai amânat de două ori până în prezent.

Paul Anton, apel la CNSL

„Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r- spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, și-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit și în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situație. 

Paul și-a făcut mereu datoria față de Dinamo, ca de altfel față de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-și vadă și el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunța. 

Ei (n.r- oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situația, invocând interdicția la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas și au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile. 

Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo și-și respectă angajamentul și regulamentul", a comentat Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton.

1,1 milioane de euroeste cota mijlocașului de 30 de ani pe transfermarkt

Patru salarii neachitate de Dinamo

Fostul component al Generației de Aur a dat mai multe detalii despre situația mijlocașului, care s-a accidentat duminică, după ce Valentin Borcea a căzut pe genunchiul său și i-a cauzat o entorsă.

Care este situația lui Paul Anton la Dinamo: „A suferit destul! De miercuri ar trebui să fie liber”
Paul Anton și impresarul său, Lucian Marinescu

„El și-a depus memoriu și va fi liber. Am mare încredere că membrii Comisiei vor da această decizie miercuri, nu poate dura la nesfârșit acest caz. Anumite situații sunt complicate, dar aceasta este simplă. Au trecut cele 60 de zile de scadență, plus altele 15 în care clubul putea plăti și nu a făcut-o". 

Orice comisie are, regulamentar, 30 de zile pentru a soluționa o speță, astfel că mâine ar trebui să se pronunțe! Paul Anton ar ajunge la situația de a avea patru salarii neachitate, el are de recuperat peste 60.000 de euro din angajamentul cu clubul din Ștefan cel Mare. Momentan, el se reface după o accidentare, de aceea nu a putut juca aseară în Bănie, cu FCU Craiova (0-1).

Nu e corect din partea lui Iuliu Mureșan să spună că lucrurile cu Paul sunt OK. Nu sunt OK. Se va ajunge la situația ca Paul să fie jucător liber. E OK să-și asume un nou salariu restant, dacă se va ajunge la extinderea speței până pe 15 august?!
 - Lucian Marinescu, agent FIFA

12 selecțiiare Paul Anton la prima reprezentativă

14 goluriși 9 assist-uri a adunat fotbalistul în 90 de meciuri la Dinamo

VIDEO  Steliano Filip vrea să plece: „Cei de sus nu sunt cu mine. Nu pot să rămân în condițiile astea”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Deian Sorescu își trage coechipierii la răspundere: „Nu sunt în măsură să cert, dar e păcat” + „Îmi e dor de Negoiță, acum suntem în aer”

Dario Bonetti a identificat principala problemă a lui Dinamo: „Ne este imposibil!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  27 Iulie 2021, 22:39

Daca puscariasii fotbalului stateau vreo 10 ani prin inchisoare in loc de 2 cu suspendare, altfel era fotbalul romanesc. Cortacero stie ca va scapa usor de orice vina, chiar daca sta 1 an prin inchisoare spaniola

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Iulie 2021, 20:26
Postat de paolo12 pe 27 Iulie 2021, 17:22

“Garantiile serioase” nu sunt suficiente, cand este vorba de oameni necinstiti. Ai bani de salarii pentru un an, inaintea inceperij campionatului, iei licenta. Daca nu, Divizia 4.

Asigurarea BUGETULUI la echipe si VAR ! astea lipsesc fotbalului romanesc la momentul de azi !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Iulie 2021, 20:24

Muresan - comunica cu jucatorii....nu vezi ca asteapta solutii si nu gasesc pe nimeni sa li se adreseze decat presei???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează