FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Paul Anton rupe tăcerea! Ce spune despre propunerile de la Dinamo și CFR Cluj: „Dacă mi-ar face o ofertă pe placul meu, aș veni”

Paul Anton, în perioada petrecută la Dinamo
Paul Anton, în perioada petrecută la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 august 2020 11:31 / Actualizat sambata, 29 august 2020 11:35

Paul Anton (29 de ani) a dezvăluit că are mai multe oferte în prezent, însă niciuna concretă de la Dinamo și CFR Cluj.

Liber de contract după ce s-a despărțit de KS Samara, Anton este în căutare de angajament. A fost abordat de Dinamo și de CFR Cluj, însă nu a primit o ofertă concretă de la niciuna dintre cele două echipe din Liga 1.

Paul Anton: „La Dinamo m-am simțit excelent”

„Am discutat și cu CFR și cu Dinamo, dar până nu e negru pe alb, nu poți spune că oferta e concretă. Gândul meu e să găsescă o ofertă mai bună, mai avantajoasă, de afară. Sunt în discuții cu câteva echipe. Eu mi-aș dori de mâine să încep munca, dar trebuie să aștept o ofertă oficială.

Dacă Dinamo sau CFR mi-ar face o ofertă pe placul meu, aș veni. La Dinamo am jucat, e un club unde m-am simțit excelent, am fost respectat și respect clubul și fanii, dar am o familie și trebuie să aleg ce e mai bine pentru ei.

Am o familie, 29 de ani, și trebuie să gândesc pentru familia mea ce e mai bine. Nu vreau să mă grăbesc deocamdată, perioada de transferuri e încă deschisă. Am avut oferte concrete din alte țări dar nu a fost ce mi-am dorit”, a dezvăluit fotbalistul la „Digi Sport Matinal”.

Ar fi o lovitură pentru Dinamo dacă ar reuși să îl aducă. Eu cred că încă negociază - Florin Prunea, la „Digi Sport Matinal”

Nu a vrut să joace în liga secundă din Rusia

Mijlocașul central a dezvăluit motivul despărțirii de KS Samara, formație care a retrogradat din primul eșalon din Rusia la finele sezonului precedent. 

„Am reziliat contractul, mai aveam un an dar am preferat să reziliez. În primul rând, fotbalistic nu era ok, am retrogradat în Liga 2. Liga 2 în Rusia e destul de grea, cu deplasări foarte lungi, multe terenuri sintetice. Al doilea motiv a fost distanța prea mare de familie. Vă dați seama, mi-era destul de greu să stau fără ei”, a declarat Anton.

Paul Anton a mai evoluat pentru Dinamo între septembrie 2015 și ianuarie 2018, fiind împrumutat un an la Getafe în acea perioadă. Anton s-a aflat sub comanda lui Contra la Dinamo timp de 3 luni, între iulie și septembrie 2017, precum și la echipa națională a României, acolo unde „Guriță” l-a convocat de mai multe ori.

1 milion de euroeste cota de piață a lui Paul Anton, potrivit Transfermarkt

Chindia Târgoviște - Dinamo, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri din Liga 1:

OFICIAL Adam Nemec, al treilea transfer al verii la Dinamo! Ce salariu va avea atacantul

Dan Petrescu, detalii despre transferurile de la CFR Cluj: „Pe două posturi mi-aș mai dori fotbaliști”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  29 August 2020, 22:42

Du-te la barcelona ca iti lasa messi loc

1745flo
1745flo  •  29 August 2020, 17:53

La Dinamo ce sa caute?

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  29 August 2020, 17:08

Anton are prea multe pretentii dupa ce ca n-a castigat nici campionate, ba dimpotriva, a retrogradat in rusia, fraieri sunt astia de la noi daca il transfera, poti gasi fotbalisti de 1000 de ori mai buni ca Anton ( care e si un melc lent). Dinamo o sa joace in reluare cu asta la mijloc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează