FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Paul Anton vrea un fost stelist lîngă el la Dinamo: "O să pun o vorbă bună pentru el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2015 20:34

Paul Anton s-a transferat de la Pandurii la Dinamo în toamnă și acum a anunțat că vrea să ia alături de el un fost coechipier. E vorba de Mihai Răduț, care a trecut și pe la Steaua.

"Eu voi pune o vorbă bună pentru Răduț. Îl cunosc foarte bine, am fost colegi și la tineret și la Tg. Jiu foarte mulți ani. Ar fi un transfer foarte bun pentru noi și ne-ar ajuta", a spus Anton la Digisport.

Anton a vorbit și despre transferul său la Dinamo, deși era dorit și de Steaua: "E prea tîrziu, nu mai vreau să discut despre cei de la Steaua. Eu sunt foarte bucuros de alegerea pe care am făcut-o și nu doar acum, cînd ies bine. Am fost fericit și mulțumit încă din prima clipă.

Poate, uneori, nu contează doar salariul. Aici am simțit că am fost dorit foarte tare și asta a contat pentru mine mult mai mult. E posibil să fi oferit mai mult la salariu și ca cei de la Steaua să nu mă fi dorit foarte tare, dar nu vreau să mai intru în detalii, fiindcă acum sînt la Dinamo și sînt foarte mulțumit".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
foxy
foxy  •  17 Decembrie 2015, 00:29
Postat de conasu_boeru pe 17 Decembrie 2015, 00:20

Eu te-am jignit ? Tu ai inceput cu...saracia aia de echipa ...sau cum ai zis !

Pai nu te-am jignit pe tine personal...cred ca niciodat...daca a zis de echipa pe care o sustii probabil a fost o reactiune la ce ai zis de echipa la care tzin...nu mai stiu ,dar sigur nu te-am jignit pe tine ca persoana...In schimb,cate ai comentat de Pandurii ar fii trebuit sa consider jigniri,,,nu si n-am facut-o...probabil ca am reactionat in consecinta...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  17 Decembrie 2015, 00:20
Postat de foxy pe 17 Decembrie 2015, 00:14

Nu-mi fac nici o iluzie...iau fiecare meci ca atare..nu am asteptari mari,daca iese e bine,daca nu, iar bine...eu nu traiesc din fotbal si nici nu sunt patimas...dar nu suport ceva jigniri si arogante neadevarate...ma rog...

Eu te-am jignit ? Tu ai inceput cu...saracia aia de echipa ...sau cum ai zis !

foxy
foxy  •  17 Decembrie 2015, 00:14
Postat de conasu_boeru pe 17 Decembrie 2015, 00:08

Nu iti face iluzii ca sa nu ai deziluzii ! Amuzanta chestia cu faptul ca cel care alearga trebuiesa ii scoata dintii celuilalt si ca la Palici e...penalty doar in Div C !!!!! S-ar putea sa faca iedy niste filozofii Freudiene cand o sa vada echipele din cupele europene !

Nu-mi fac nici o iluzie...iau fiecare meci ca atare..nu am asteptari mari,daca iese e bine,daca nu, iar bine...eu nu traiesc din fotbal si nici nu sunt patimas...dar nu suport ceva jigniri si arogante neadevarate...ma rog...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează