FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-2

Paul Iacob pune tunurile pe arbitraj, după înfrângerea cu Farul: „Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră”

Paul Iacob, fundașul central de la Rapid, a criticat dur arbitrajul, după ce echipa lui a pierdut cu Farul, scor 1-2, în prima rundă a play-off-ului. +44   FOTO
Paul Iacob, fundașul central de la Rapid, a criticat dur arbitrajul, după ce echipa lui a pierdut cu Farul, scor 1-2, în prima rundă a play-off-ului.

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 23:17 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 02:38

Paul Iacob (27 de ani), fundașul central de la Rapid, a criticat dur arbitrajul, după ce echipa lui a pierdut cu Farul, scor 1-2, în prima rundă a play-off-ului.

Iacob consideră că arbitrajul i-a ajutat pe cei de la Farul în această seară și l-a criticat pe „centralul” George Găman, dar și pe cei aflați în camera VAR.

Louis Munteanu, declarația serii după „dubla” cu Rapid: „I-am zis că îi dau gol. Probabil i-am luat moralul!”
RAPID - FARUL 1-2
Louis Munteanu, declarația serii după „dubla” cu Rapid: „I-am zis că îi dau gol. Probabil i-am luat moralul!”

Acesta recunoaște că echipa lui nu a jucat ceea ce ar fi trebuit în acest meci, mai ales în condițiile în care giuleștenii veneau după victoria entuziasmantă cu FCSB, scor 4-0.

Paul Iacob critică arbitrajul după înfrângerea cu Farul: „De multe ori aud: «Mi s-a spus din camera VAR»”

„Am simțit că putem merge peste ei. Meciul a fost puțin ciudat. Am avut ocazii foarte foarte mari. Ei au avut două ocazii în prima repriză. Din una au marcat. În a doua repriză, la fel. Noi am avut o grămadă de ocazii, mingi trecute prin careu. S-au apărat, bravo lor! Au obținut rezultatul mult dorit.

Nu sunt deloc de acord cu arbitrajul. Astăzi am simțit că a fost mult contra noastră. Albion, faultat pe 16 metri, se continuă faza, Oaidă aleargă pe lângă el și dă roșu. Poate l-a călcat, nu știu, dar nu s-a verificat faza.

Poate nu ar trebui să spun, dar de multe ori aud: «Mi s-a spus din camera VAR». S-a anulat tot ce am făcut bun cu FCSB, nu suntem în stare să o ținem de o linie medie măcar. Nu e posibil să faci un meci așa bun cu FCSB și să te prezinți astfel astăzi”.

GALERIE FOTO. Rapid - Farul

+40 FOTO

Ne-am propus să fim în cupele europene. Jucăm fiecare meci la victorie. Nu avem presiune și asta se vede. Așa a fost și anul trecut. În play-off am fost decisiv. Sper să fiu golgheterul play-off-ului și anul ăsta. Au fost mulți fani, a fost o atmosferă frumoasă, aici mereu e așa
Louis Munteanu, atacant Farul

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Paul Iacob, mesaj războinic înainte de meciul cu Farul Constanța: „Rapid are față de campioană!” + „Îmi doresc să ajung la echipa națională”
RAPID
Paul Iacob, mesaj războinic înainte de meciul cu Farul Constanța: „Rapid are față de campioană!” + „Îmi doresc să ajung la echipa națională”
Spectacol total făcut de suporterii lui Dinamo în fața hotelului din Sibiu
DINAMO
Spectacol total făcut de suporterii lui Dinamo în fața hotelului din Sibiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
istet10
istet10  •  17 Martie 2024, 16:27
Postat de 1moregamedad pe 16 Martie 2024, 09:01

Prietene, e ridicol sa te plangi de arbitraj cand centralul s-a executat imediat la caderea aia comica in careu si ti-a dat tie, Paul Iacob, simularor profesionist, cunoscut deja de ani de zile si de la Chindia, si acum la Rapid. Tot tu ai tupeul de a critica arbitrajul?

La al doilea gol s-a ferit de minge. Sa nu-l detanjeze pe constantenul care urma sa marcheze.

VardyParty
VardyParty  •  16 Martie 2024, 15:18
Postat de OperatiuneaMonstru pe 16 Martie 2024, 12:27

Vorba românului se adeverește. Trebuia să fii și fudul. Mai citește niște 'almanahe', junior.

Îhî. Fix asta voi face, monstrule mic.

legio.sud
legio.sud  •  16 Martie 2024, 14:45
Postat de zorrozabal pe 16 Martie 2024, 11:05

N-ai voie sa zici de cooperativa(arbitraje +vasali=Farul+Craiova lu Rotaru)ca... nu te publica!Inseamna ca și presa a fost„cooperatvizata”?

Ce treabă ai tu cu Univ. Craiova ?! Pe noi GG ne-a tamponat grav în 2020 când le-a dat meciul clujenilor și i-a făcut campioni… farul ne-a furat cu arbitri de doi ani încoace …

Vezi toate comentariile (42)
Comentează