FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA // CORESPONDENŢĂ DIN OLIVA NOVA

Paul Papp a comentat transferul lui Gabriel Tamaş: "Nu ştiu dacă se va cuminţi, dar ne va ajuta"

Articol de , - Publicat vineri, 16 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 15 ianuarie 2015 21:34

Paul Papp aplaudă transferul lui Gabi Tamaş, alături de care a debutat în echipa naţională a României. Stoperul de 25 de ani consideră că pe Sînmărtean "nu-l poate nimeni înlocui".

- Paul, cum e în cantonament?
- Lucrurile decurg foarte bine, ne pregătim, abia aşteptăm să înceapă şi jocurile. Sînt antrenamente grele, dar benefice, ne vor folosi în campionat.

- Cum vezi returul?
- Va fi unul dificil, toate echipele care joacă împotriva noastră o fac la capacitate maximă, vor să arate că sînt la valoarea noastră. Totuşi, noi ne pregătim bine şi cred că vom face faţă tuturor provocărilor. Sînt mai multe formaţii puternice. Una este Craiova, mai sînt Petrolul, Astra, Dinamo...

"Nimeni nu-l poate înlocui pe Lucian"

- A slăbit Steaua după plecările lui Sînmărtean şi Szukala?
- Nu ştiu exact cît vor conta aceste două absenţe. Amîndoi sînt doi jucători de mare valoare, de care Steaua s-a folosit cu brio şi toată lumea e conştientă că sînt o pierdere pentru noi.

- Este Teixeira cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe Sînmărtean?
- Petrolistul e un fotbalist de valoare, însă nu cred că Lucian poate fi înlocuit. Asta e părerea mea.

"Noi, tinerii de la Steaua, vom avea de învăţat de la Gabi"

- Cum vezi venirea lui Tamaş?
- Ne bucură venirea lui, e un fotbalist cu experienţă, ne va ajuta foarte mult şi consider că noi, cei mai tineri, vom avea de învăţat de la Gabi. Sîntem pe acelaşi post, dar concurenţa e benefică.

- Crezi că acest transfer o să-l cuminţească? În cariera lui a fost implicat în mai multe scandaluri.
- Nu ştiu dacă o să se facă băiat cuminte, eu ştiu doar că e un fotbalist extraordinar. Cu el am debutat la echipa naţională ca titular, cu domnul Răzvan Lucescu selecţioner. Gabi m-a ajutat foarte mult pe teren, este un băiat de mare caracter.

- Crezi că va avea probleme cu suporterii stelişti?
- Nu pot să spun cum o să fie primit de fani, ştiu numai că noi o să-l ajutăm să se acomodeze cît mai repede.

- Sîmbătă veţi juca împotriva Borussiei Dortmund. Ce înseamnă pentru tine un astfel de meci?
- Va fi un test mai mult decît util. Sperăm să iasă bine, să facem o figură frumoasă. Nu ne e frică de nemţi. E adevărat că nu vom avea la dispoziţie jucători importanţi, unii au plecat, alţii sînt accidentaţi, dar pînă la urmă e un meci de pregătire.

- Nu există nici un fotbalist de la ei de care să-ţi fie teamă?
- Au jucători formidabili, au demonstrat şi-n Liga Campionilor că pot face lucruri incredibile, însă mie nu-mi e frică de absolut nimeni pe teren.

- Care e problema ta cu justiţia? Ai emoţii în dosarul "Prostituate pentru VIP-uri"?
- E un dosar în care sînt martor şi atîta tot. Voi merge să dau o declaraţie, aceeaşi pe care am dat-o şi în faţa procurorului. Nu am nici o emoţie pentru că n-am de ce. Sînt un simplu martor şi nimic mai mult.

"Nu ştiu dacă mai e nevoie de achiziţii. Eram trei fundaşi centrali, acum a venit Tamaş, deci sîntem patru, sîntem acoperiţi. A plecat Lucian, a venit Enceanu. Numeric, pe posturi, sîntem OK" ( Paul Papp, fundaş Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
ghete.aur.furate
ghete.aur.furate  •  16 Ianuarie 2015, 11:10
Postat de zizu pe 16 Ianuarie 2015, 10:08

o sa invete sa ina la bautura ,sa mearga la paranghelii asa cum a facut cu torje

BREAKING NEWS | UEFA va ancheta meciul Dinamo - Lazio 1-3 . Ofiţerul de integritate al FRF, Costin Negraru, a confirmat că UEFA este la curent cu informaţiile publicate în ultimele zile, iar oficialii forului european vor deschide o investigaţie. Sarabanda declaratiilor despre blat a pornit de la Cristi Pulhac. Dinamo Rusinea Romaniei este deja exclusa din Europa, daca mai se adauga inca 5 ani excludere din UEFA pana in sezonul 2023, RUSINEA ROMANIEI INTRA IN FALIMENT. Amin, sa scapam de clona moscovita adusa de Stalin.

zizu
zizu  •  16 Ianuarie 2015, 10:08

o sa invete sa ina la bautura ,sa mearga la paranghelii asa cum a facut cu torje

eucutine
eucutine  •  16 Ianuarie 2015, 09:27

"Noi, tinerii de la Steaua, vom avea de învăţat de la Gabi" o sa va invete el cum sa faceti spalaturi esofagiene cu alcool. Cum sa puneti sticla la gura, cum sa inghititi. Ca si bautul asta e o arta, nu e asa simplu. betivii chipciu sau tanase vor lua lectii de la dom' profesor Tamas.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează