FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GSP LIVE // VIDEO Paul Papp a renunțat la 80.000 de euro ca să plece de la FCSB: „Gigi Becali v-a mințit!”

Paul Papp
Paul Papp

Articol de GSP - Publicat marti, 28 mai 2019 16:41

Paul Papp, stoper de 29 de ani liber de contract după aventura la turcii de la Sivasspor, a povestit azi la GSP LIVE că a renunțat la 80.000 de euro pentru a pleca de la FCSB, în iulie 2016.

Vezi în video dezvăluirea lui Paul Papp

 

 

„Mi-am spart fața de două ori pentru Steaua. Mai mult, când am plecat, am lăsat 80.000 de euro acolo. Nu mi s-au achitat patru salarii. Becali a declarat că mi-a dat 50.000 de euro ca să plec. Nu e așa. Nu mi-a dat niciun ban.

Am semnat rezilierea contractului cu toate că, la ultimul meci din campionat, Reghecampf mi-a zis că are nevoie de mine, dar că Gigi Becali nu poate să îmi mai dea 20.000 de euro. A zis că îmi înjumătățește salariul și că pot pleca când vreau eu. Am spus că rămân dacă nu apare nimic altceva. Rămâneam pentru el și pentru Anamaria Prodan.

Dar între timp a apărut o ofertă din Elveția. La Steaua mă dorea antrenorul. Patronul mă dorea doar pentru că înjumătățeam salariul. MM Stoica nu era foarte fericit că rămân”, a declarat Paul Papp la GSP Live.

Paul Papp a venit la FCSB în august 2014, de la Chievo, și a plecat gratis în august 2016, la FC Will.

63 de meciuri a jucat Papp la FCSB

Papp: „dECIZIA DE A NU JUCA NU ERA DOAR A LUI REGHECAMPF”

Paul Papp a vorbit și despre faptul că în ultimele luni de contract nu a mai prins echipa la FCSB, dând vina pe patronul Gigi Becali.

Vezi în video declarațiile lui Paul Papp

 

 

„Eu nu am acceptat să rămân pe bani mai puțini și de aceea am plecat. Mi-am dorit să plec. În acea perioadă nu mai jucam. Nu am evoluat în ultimele 8 meciuri. Am pierdut și Campionatul European. Și selecționerul Anghel Iordănescu îmi zicea că trebuie să joc ca să mă cheme la Euro.

Nu puteam să-i zic lui Reghecampf să mă bage ca să nu pierd turneul final. Eu m-am pregătit la fel. Sunt un profesionist și dau 100%.

Da, am simțit că decizia nu era doar a lui Reghecampf. Toată lumea știe asta. Nu știu dacă era în totalitate decizia finanțatorului. Cred că era 50-50. Ce poți să faci? Aștepți să ți se termine contractul. Nu pot să spun 100% că nu jucam din cauza lui Gigi Becali. Da, sigur că simțeam o adversitate din partea lui”, a adăugat fundașul central.

Vezi și:

VIDEO Paul Papp, umilit în vestiarul FCSB de Mihai Stoica: „Taci, bă! Din cauza ta am pierdut 10 milioane de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
tinn
tinn  •  28 Mai 2019, 22:58
Postat de zizu pe 28 Mai 2019, 17:38

Oooooo,dar nu e nimic nou! Infractorul face cu aproape toți așa și goian și neșu și ogăraru etc,au trebuit să renunțe la bani ptr ca să poată pleca

nu joci, nema bani. ai fi stiut si tu, daca lucrai pe undeva

energydrik
energydrik  •  28 Mai 2019, 19:17

Papp = cel mai slab jucator care a trecut pe la FCSB din 2006 pana in 2019 si nici nu cred ca o sa vins unu asa slab. Eu il trimeteam acasa cu mult inaintea lui Bee, tot stadionul il injucara pe Papp meci de meci, numai gresele, asta nici nu stie sa alerge. A facut greseli Bee cu nemiluita, fata de Papp a gresit ca l-a adus la echipa.

zizu
zizu  •  28 Mai 2019, 17:38

Oooooo,dar nu e nimic nou! Infractorul face cu aproape toți așa și goian și neșu și ogăraru etc,au trebuit să renunțe la bani ptr ca să poată pleca

Vezi toate comentariile (7)
Comentează