FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Papp, jonglerii cu magistraţii » Stelistul e la un pas de amendă

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 16:18

Paul Papp nu s-a prezentat nici astăzi la Tribunalul Vaslui, unde a fost citat pentru a treia oară în calitate de martor într-un dosar de proxenetism. Stelistul riscă să fie amendat de judecători.

Fostul jucător al Vasluiului, Paul Papp, nu s-a prezentat nici astăzi la un proces aflat pe rolul Tribunalului Vaslui. El a fost citat pentru a treia oară de judecători în calitate de martor într-un dosar, de proxenetism. Stelistul a fost clientul unor eleve exploatate sexual de doi vasluieni trimişi în judecată în acest dosar pe vremea cînd evolua în tricoul formaţiei galben-verde.

Papp a formulat o cerere de amînare a procesului, motivîndu-şi absenţa prin participarea la meciul pe care echipa Steaua îl va disputa în această seara cu echipă Astra Giurgiu. La termenele anterioare, Paul Papp, a înaintat cereri de amînare a procesului invocînd că este fie cu echipa de club, fie cu naţionala în cantonament.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au admis pentru a treia oară cererea de amînare formulată de fotbalistul de la Steaua, acordînd un nou termen în dosar pentru 24 martie, la care, în cazul în care nu se va prezenta Papp riscă să fie amendat de judecători. El este ultimul martor din dosar care mai trebuie audiat.
În acelaşi dosar, a fost audiat deja, tot în calitate de martor, şi fundaşul Silviu Bălace, în prezent jucător al ACS Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
stcgabrielaelena
stcgabrielaelena  •  11 Martie 2015, 16:48

Urgent operatori online, in cea mai noua activitate! Castiguri substantiale, 300 de dolari lunar, acordate garantat! Timpul de lucru este de 3 ore pe zi! Aici avem cele mai serioase oportunitati! Special pentru toate localitatile tarii! Cereti mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (1)
Comentează