FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CS MIOVENI, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paul Papp visează la Lazio: "Mi se potriveşte această formaţie". Vezi ce spune despre Mutu, Alexe şi Torje

Paul Papp a vorbit în presa italiană despre un posibil transfer la Lazio
Paul Papp a vorbit în presa italiană despre un posibil transfer la Lazio

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 13:57

Fundaşul echipei FC Vaslui, Paul Papp, a făcut o serie de declaraţii în presa italiană, a menţionat că i-ar plăcea să joace în Italia, vorbind în termeni elogiativi despre clubul Lazio Roma.

"Lazio este o echipă mare. Cred că mi se potriveşte această formaţie, ar fi perfect să ajung la Lazio. Procuratorul meu a vorbit cu cîteva cluburi, mi-ar plăcea să joc în Italia. Lazio este un club mare. Da, îmi doresc să mă transfer în Italia", a spus Papp, pentru pentru site-ul tuttomercatoweb.

Fundaşul vasluian a afirmat că formaţia AC Cesena este prea mică pentru atacantul Adrian Mutu: "Adrian Mutu este un jucător şi un om puternic. Cesena nu este o echipă pentru el. Adrian este un fotbalist de calitate, nu este de Cesena. Sînt sigur că oriunde în altă parte ar face diferenţa, aşa cum am făcut-o mereu", a precizat Papp.

Paul Papp a vorbit despre mijlocaşul dinamovist Marius Alexe, aflat şi el în atenţia clubului Lazio, dar şi despre atacantul echipei Udinese, Gabriel Torje: "Alexe este tînăr, talentat şi are viteză. Un jucător cu multe calităţi pe care sînt gata să pariez că va ajunge departe. Gabriel Torje este un fotbalist foarte bun. Vîrsta este de partea sa şi dacă va munci va deveni un jucător extraordinar".

Fundaşul formaţiei FC Vaslui, Paul Papp, se află de mai mult timp în atenţia clubului Lazio Roma, unde este legitimat şi Ştefan Radu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
daser
daser  •  11 Aprilie 2012, 03:49
Postat de flafy pe 10 Aprilie 2012, 18:28

nici nu se compara traditie Sportului cu traditia Vasluiului...ca s anu mai zic ca diferenta dintre datele infintarii celor 2 echipe este de aproape 90 de ani

De-obicei conteaza prezentul...

paul_bobo
paul_bobo  •  10 Aprilie 2012, 21:23

sa nu ajungi pe la vointa sibiu.....daca o mai furati inca o data cu 3-0.....

akcent83
akcent83  •  10 Aprilie 2012, 18:55
Postat de catalinantoneanu pe 10 Aprilie 2012, 17:06

articolul trebuia sa se numeasca "Paul Papp s-a propus singur la Lazio"...

Acri-s strugurii sclavoiule?E monitorizat de Lazio,stie despre interesul lor si a spus ca i-ar placea sa joace acolo...de ce nu se propune si vreun "campion" de la hOtelul la vreo echipa? (poate de prin B sau C) :)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează