FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Pîrvulescu, fericit după primul său gol din acest sezon: "Concurenţa e foarte bună!"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 31 martie 2014 23:19

Fundaşul Stelei, Paul Pîrvulescu, a înscris azi primul să gol din acest campionat spune că nu se teme de concurenţa cu Latovlevici, pe care îl felicită pentru evoluţiile avute.

"Mă bucur foarte mult că am marcat, dar mai important e că am luat 3 puncte. Ştiam că vom avea un meci greu, mai ales după euforia după meciul cu Dinamo.

Erau o echipă aflată într-o formă bună. Aveau 4 victorii consecutive. Era normal să fim foarte concentraţi. Eu mă bucur pentru Latovlevici. Sîntem prieteni şi în afara terenului.

E foarte bine că e concurenţă. Mai sînt încă 6-7 etape, important e să cîştigăm toate meciurile", a spus Paul Pîrvulescu la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
myke82
myke82  •  01 Aprilie 2014, 08:44

Mie unul nu-mi place Latovlevici de nici o culoare. Golurile pe care le-a inscris pana acum au fost din pura intamplare cred eu. Cred ca ar trebui sa i se acorde mai multa atentie lui Pirvulescu, mi se pare mai talentat si cu o viziune a jocului mult mai buna.

vlad57
vlad57  •  01 Aprilie 2014, 08:44

De acord in totalitate. Nu trebuiesc uitate tintele.

alexandru_p
alexandru_p  •  01 Aprilie 2014, 06:12

mai sunt 9 etape. diferenta este de 8 puncte. eu zic ca e bine sa fim atenti .. euforia o lasam pt momentul in care titlul este castigat matematic si dupa finala cupei (apropo, atentie si in returul cu dinamo)!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează