FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Paul Pîrvulescu șochează la GSP Live: „I-am mințit pe dinamoviști, țin cu Steaua de mic! Am plâns două zile după meciul cu Middlesbrough”

Paul Pirvulescu a recunoscut ca este stelist, nu dinamovist!
Paul Pirvulescu a recunoscut ca este stelist, nu dinamovist!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 11:41

Fotbalistul Paul Pîrvulescu (31 de ani) - de trei ori campion cu FCSB – a făcut o declarație incredibilă în direct la GSP Live: a recunoscut că este stelist, în contextul în care se declarase dinamovist înrăit, în trecut! 

În 2011, Paul Pîrvulescu a fost foarte aproape să ajungă la Dinamo, iar după ce a ratat transferul s-a arătat foarte dezamăgit. 

„Mi-am pus mari speranțe în realizarea acestui transfer. Eu țin cu Dinamo de când mă știu, iar pentru mine e un vis să joc acolo. Eu sunt supărat că n-am ajuns la Dinamo. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine e de vină și nici nu mă interesează. Un lucru este sigur însă: nu voi accepta să merg la nicio altă echipă din România în afară de Dinamo. Fac asta din respect pentru suporterii dinamoviști. Mă pregătesc pentru meciul cu Steaua. Vreau să bat Steaua pentru Dinamo și pentru suporterii din Ștefan cel Mare. Măcar atât!” - declarația lui Pîrvulescu după ratarea transferului.

După transferul ratat în „Ștefan cel Mare” și această declarație, fotbalistul a șocat pe toată lumea când a semnat cu FCSB, în 2012. „Până la urmă ce era să fac? Să aştept toată viaţa ca Dinamo să mă transfere şi să mă trezesc că îmbătrânesc la Mediaş?”. Pîrvulescu a vorbit la GSP Live despre ce s-a întâmplat atunci și declarațiile pe care le-a oferit. 

„Aș schimba acea declarație dacă aș putea. Am făcut această declarație într-un anumit context, făcusem vizita medicală cu Dinamo și semnasem două precontracte. Eram sigur că tot o să ajung la Dinamo. Eu mă înțelesesem cu ei, doar că cei de la Dinamo nu s-au înțeles cu Gaz Metan”. 

VIDEO Paul Pîrvulescu recunoaște că este stelist de mic!

Întrebat la GSP Live dacă chiar a fost dinamovist de mic, Pîrvulescu a spus: 

„Nu! Nici nu mă interesează ce o să spună fanii lui Dinamo după declarația asta. La ce mi-am luat în meciurile cu ei... N-am fost sincer atunci. Am ținut cu Steaua de mic! Când au pierdut cu Middlesbrough am plâns 2-3 zile. Toți prietenii mei știu chestia asta și când vedeau declarațiile mele îmi spuneau «Tu de ce minți așa? Nu e ok. Noi știm că ții cu Steaua»”. 

În continuare, fotbalistul a vorbit despre un moment neplăcut pe care l-a trăit după transferul la FCSB. 

„Mi s-a întâmplat în București în trafic, chiar la o săptămâna aproximativ după ce am semnat. Eram la semafor și a dat cineva geamul jos, m-a scuipat și a arătat niște semne obscene. Noroc că s-a făcut verde și am plecat. Nu e tocmai confortabil să treci prin așa ceva”. 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Paul Pîrvulescu a recunoscut în direct că s-a dopat în România: „N-am făcut insuflații rectale, ci injecții în venă! A doua zi mă simțeam rău”

Bogdan Andone, dezvăluiri din interiorul FCSB: cea mai STRANIE clauză din fotbalul românesc + de ce a semnat, deși putea alege singur primul 11 doar la juniori

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
162649084513790
Sorin Enciu  •  11 Mai 2020, 12:57

unde joaca vedeta asta?

craz1est
craz1est  •  08 Mai 2020, 15:41

Cand esti p r o s t de mic , viața este grea.

1456761317981106
Victor-ion Petrisor  •  08 Mai 2020, 10:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează