LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Paul Pîrvulescu șochează la GSP Live: „I-am mințit pe dinamoviști, țin cu Steaua de mic! Am plâns două zile după meciul cu Middlesbrough”

Paul Pirvulescu a recunoscut ca este stelist, nu dinamovist!
Paul Pirvulescu a recunoscut ca este stelist, nu dinamovist!

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2020 11:41

Fotbalistul Paul Pîrvulescu (31 de ani) - de trei ori campion cu FCSB – a făcut o declarație incredibilă în direct la GSP Live: a recunoscut că este stelist, în contextul în care se declarase dinamovist înrăit, în trecut! 

În 2011, Paul Pîrvulescu a fost foarte aproape să ajungă la Dinamo, iar după ce a ratat transferul s-a arătat foarte dezamăgit. 

„Mi-am pus mari speranțe în realizarea acestui transfer. Eu țin cu Dinamo de când mă știu, iar pentru mine e un vis să joc acolo. Eu sunt supărat că n-am ajuns la Dinamo. Nu știu ce s-a întâmplat, nu știu cine e de vină și nici nu mă interesează. Un lucru este sigur însă: nu voi accepta să merg la nicio altă echipă din România în afară de Dinamo. Fac asta din respect pentru suporterii dinamoviști. Mă pregătesc pentru meciul cu Steaua. Vreau să bat Steaua pentru Dinamo și pentru suporterii din Ștefan cel Mare. Măcar atât!” - declarația lui Pîrvulescu după ratarea transferului.

După transferul ratat în „Ștefan cel Mare” și această declarație, fotbalistul a șocat pe toată lumea când a semnat cu FCSB, în 2012. „Până la urmă ce era să fac? Să aştept toată viaţa ca Dinamo să mă transfere şi să mă trezesc că îmbătrânesc la Mediaş?”. Pîrvulescu a vorbit la GSP Live despre ce s-a întâmplat atunci și declarațiile pe care le-a oferit. 

„Aș schimba acea declarație dacă aș putea. Am făcut această declarație într-un anumit context, făcusem vizita medicală cu Dinamo și semnasem două precontracte. Eram sigur că tot o să ajung la Dinamo. Eu mă înțelesesem cu ei, doar că cei de la Dinamo nu s-au înțeles cu Gaz Metan”. 

VIDEO Paul Pîrvulescu recunoaște că este stelist de mic!

Întrebat la GSP Live dacă chiar a fost dinamovist de mic, Pîrvulescu a spus: 

„Nu! Nici nu mă interesează ce o să spună fanii lui Dinamo după declarația asta. La ce mi-am luat în meciurile cu ei... N-am fost sincer atunci. Am ținut cu Steaua de mic! Când au pierdut cu Middlesbrough am plâns 2-3 zile. Toți prietenii mei știu chestia asta și când vedeau declarațiile mele îmi spuneau «Tu de ce minți așa? Nu e ok. Noi știm că ții cu Steaua»”. 

În continuare, fotbalistul a vorbit despre un moment neplăcut pe care l-a trăit după transferul la FCSB. 

„Mi s-a întâmplat în București în trafic, chiar la o săptămâna aproximativ după ce am semnat. Eram la semafor și a dat cineva geamul jos, m-a scuipat și a arătat niște semne obscene. Noroc că s-a făcut verde și am plecat. Nu e tocmai confortabil să treci prin așa ceva”. 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:Anunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (38)
Sorin Enciu  •  11 Mai 2020, 12:57

unde joaca vedeta asta?

craz1est  •  08 Mai 2020, 15:41

Cand esti p r o s t de mic , viața este grea.

Victor-ion Petrisor  •  08 Mai 2020, 10:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1