FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Paulo Sergio este convins că CFR va bifa cu Dinamo prima victorie din 2013: ”Spargem gheaţa”

CFR nu a bifat nicio victorie în acest an
CFR nu a bifat nicio victorie în acest an

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 aprilie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2013 21:44

"Feroviarii" au obţinut doar 4 puncte din 15 posibile în returul de campionat.

Campioana en-titre nu a simţit gustul victoriei în acest an, deşi au trecut 5 etape din campionat şi "dubla" cu Inter din "16-imile" Europa League. Meciul cu Dinamo este privit de "feroviari" ca un nou început. "Cred că a venit momentul să avem o primă victorie după pauza de iarnă. Cu toţii sîntem pregătiţi pentru un prim succes în acest an. Mi-ar fi foarte uşor să găsesc explicaţii pentru ceea ce s-a întîmplat pînă acum în retur, dar nu vreau să mă gîndesc la lucruri negative tot timpul. Trebuie să facem următorul pas, să gîndim pozitiv şi să trecem peste acest moment slab. Avem nevoie şi de puţin mai mult noroc", a spus Paulo Sergio.

2-1 pentru CFR
Tehnicianul CFR-ului nu crede că dinamoviştii au o revanşă de luat după eliminarea din sferturile de finală ale Cupei României. "Nu aş spune că Dinamo vrea o revanşă cu noi, fiecare meci are istoricul lui. Dinamo traversează o perioadă bună, au făcut jocuri interesante şi au adunat puncte în acest retur. Cred că sînt într-o formă mai bună decît la meciul din Cupă", a menţionat lusitanul. CFR Cluj a bătut-o de două ori pe Dinamo în acest sezon, 1-0 în etapa a 8-a din campionat şi 2-1 în sferturile Cupei României. "Cîinii" le-au furat, în schimb, vişiniilor, vara trecută, Supercupa României, după 2-2 la finalul timpului regulamentar şi 4-2 la loviturile de departajare.

Ivo Pinto e incert
Fundaşul dreapta al CFR-ului, Ivo Pinto, nu va evolua în această seară. Portughezul s-a lovit la umăr în amicalul cu Ferencvaros (0-0) de acum două săptămîni şi nu a jucat nici etapa trecută la Ploieşti, cu Petrolul. "Am văzut că s-a speculat că Ivo Pinto ar avea o ruptură musculară. Este fals. El acuză o problemă la umăr şi deocamdată nu este complet refăcut", a menţionat antrenorul Paulo Sergio. Nici francezul Godemeche nu va fi trecut pe foaia de joc, el acuzînd în continuare probleme la genunchi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
cfrclujole
cfrclujole  •  07 Aprilie 2013, 00:54

Nu prea inteleg "tactica" lui PS...

florinch
florinch  •  06 Aprilie 2013, 15:36
Postat de vaalah pe 06 Aprilie 2013, 09:49

Duelul presedintilor securisti . Inclin sa cred ca tovarasul general Lache este mai abil in mijloace specifice .

Voi avet, insa, noroc cu tovarasul Mache.

adimutu14
adimutu14  •  06 Aprilie 2013, 13:07

Eu n-as fi asa sigur ca Sergio asta ca o sa faca CFR primele 3 puncte, numai daca Boubacar mai ia un rosu ca meciul trecut, dar in rest zic ca suntem favoriti sa castigam meciul. HAI DINAMO!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează