FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paulo Sergio, mirat după demiterea de la CFR Cluj: "Discutam despre prelungirea contractului, nu aveam obiectiv titlul"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 16 aprilie 2013 17:36

Paulo Sergio a vorbit pentru prima dată după demiterea de la formaţia clujeană şi a declarat că i s-a cerut să cîştige doar Cupa României.

"Acum zece zile discutam despre noul contract, despre prelungirea angajamentului, şi despre ce vom face în noul sezon. E adevărat că nu eram prea fericiţi cu rezultatele avute. Era normal ca şefii să ia această decizie. A fost o hotărîre neplăcută, forţată. Cînd am ajuns în România, echipa se afla la 20 de puncte de lider. Nu mi s-a cerut să cuceresc titlul, ci să iau doar Cupa României şi să fac cît mai multe puncte în Liga Campionilor. Şi am făcut! 10 puncte, la fel ca Galatasaray. În Cupă, am dus echipa în semifinale, iar în campionat am avut acea serie proastă, care ne-a trimis pînă pe locul 8 în clasament, de pe poziţia a cincea, în decembrie", a spus Sergio pentru cotidianul portughez Record.

Tehnicianul portughez a explicat şi de ce au fost aceste rezultate modeste în 2013: "Am avut dificultăţi după perioada de mercato din ianuarie. Am rămas fără jucători cheie, ca Sougou, Rafael Bastos şi Luiz Alberto, de exemplu. În plus, accidentările altor jucători importanţi ne-au lăsat descoperiţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
cipriff
cipriff  •  18 Aprilie 2013, 11:48
Postat de steaua1986forever pe 17 Aprilie 2013, 09:38

Sudist mai e cum mai e...dar OLTEAN???? Inca o dovada ca bancul ala cu "de ce au oltenii gatul lung" e inca valabil. Ca sa vada daca e un post de sef in Ardeal si sa il ocupe ei. Multi antrenori din trecut de la cefure nu intelegeu. De ex, era un italian care vedea ca echipa nu joaca nimic dar castiga meci dupa meci. Mai era cativa jucatori nordici (da, aia care sunt cunoscuti ca cei mai mari "hoti" din lume, nu?) care se plangeau ca nu au vazut coruptie mai mare ca la cefure, ca stiau ce meciuri castiga dinainte, etc...Multe chestii greu de inteles pe acolo.

esthi jalnic ,penibil si inca mai esthi fustrat ca am castigat campionatul .....era cazul sa luati si voi primul titlu pe merit restul stim cum le-ati luat...cei mai comunisti dintre comunisti ,se gasesc sa vorbeasca de furturi in fotbal .....uita-te la tine in ograda si vezi cate ai castigat fara arbitri ,conducere ,sistem politic ,etc.

afc13
afc13  •  17 Aprilie 2013, 23:38

Ce te miri, PS? De cand ai venit nu ai realizat nimic. Pai, degradezi echipa pana la acest nivel si te miri ca esti trimis la cules capsuni?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Aprilie 2013, 09:40
Postat de alpin pe 16 Aprilie 2013, 19:42

Strict in cifre, omul si-a facut treaba si are dreptate. Dar, echipa nu joaca nimic! O fi vina lui... n-o fi... Naiba stie. Dar era nevoie mare de o schimbare. De atitudine, cel putin. Eu ii reprosez antrenorului jocul fara orizont si folosirea unor penibilitati ca Rada sau Hora, cu care a insistat prea mult. Vorba lui Trica, mai bine introducea in teren copii de 16 ani.

Da, a luat echipa la 20 de puncte de LIDER si acum este la 28. E "in grafic". Pacat de punctele (furate) din tur...ca in retur echipa asta e la retrogradare. Cum mai e cu victoria aia lipsa din 10 decembrie 2012? Faceti 6 luni fix sau mai mult?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează