FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA - RAPID

Pavel Badea: "Am fost scîrbit de Mircea Rednic"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Pavel Badea, a declarat, joi, că a rămas profund dezămăgit de colaborarea cu Mircea Rednic, pe vremea când acesta antrena formaţia din Bănie, pentru lipsa de profesionalism de care a dat dovadă în mai multe rânduri.

"Rednic este un antrenor bun, de aceea l-am adus şi susţinut pe vremea când eu eram preşedinte, dar are probleme în relaţiile interumane. Am avut numai de pierdut după urma lui, şi moral, şi din punct de vedere al fotbalului. Am fost scârbit de ce s-a întâmplat în legătură cu el, de cum m-a tratat ca om. A creat tensiune între mine, suporteri, jucători şi mass-media", a spus Badea.

Fostul jucător al Universităţii mai spune că Rednic are un caracter îndoielnic, mărturie stând fotbaliştii pe care îi tranfera fără să ceară părerea nimănui. "Mă trezeam cu jucători în fiecare zi la club, care îmi spuneau că au fost chemaţi de Mircea Rednic. Una vorbeam cu el şi alta se întâmpla" susţine Badea, care a adăuga totuşi că tehnicianul nu avea cum să ia comisioane din cauza bugetului mic de transferuri a grupării oltene de la acea vreme.

Actualmente preşedintele la Clubul Sportiv Universitatea, Pavel Badea a mai precizat că va asista la un meci al alb-albaştrilor după o pauză de trei ani. "Deşi nu am mai fost de mult timp pe stadion, mereu am ţinut pumnii strânşi Ştiinţei. După fiecare meci bun şi câştigat l-am sunat pe Adrian Mititelu să-l felicit. Au trecut cei trei ani, iar cu Rapid voi veni la meci. Vin să văd Univesitatea Craiova şi să o suţin alături de miile de fani care vor umple arena de pe Extensiv în obţinerea unui succes", a încheiat acesta.

Pavel Badea şi Mircea Rednic au lucrat împreună la Universitatea Craiova, primul din postura de preşedinte, iar al doilea ca antrenor, în sezonul 2004/2005, la finalul căruia gruparea din Bănie a retrogradat. Rednic a fost demis după etapa a opta din cauza rezultatelor foarte slabe, iar în locul său a venit chiar Badea, care însă a criticat vehement transferurile efectuate de predecesorul său.

Jocul dintre Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti este programat să se dispute duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, urmând să fie transmis în direct de Naţional TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
 •  14 Martie 2008, 12:50

Din pacate nenorocitu asta de rednic ne-a dat un sut spre "b". Si cand te gandesti ca galeria il sustinea cand era la noi. Las ca-i aratam sambata cum e sa pleci IARA cu coada intre picioare din Craiova.

 •  14 Martie 2008, 00:48

Si nu esti singurul... si cand te gandesti ce baiat cumsecade era prin anii '80... insa toate se platesc, in cele din urma!

 •  13 Martie 2008, 22:29

Rednic va avea mereu un loc special in sufletul meu, mai ales dupa ce a "reusit" sa invrajbeasca olteni contra olteni si a contribuit decisiv la retrogradarea Stiintei. Nu degeaba i se spune "Strambu". Apropo de ce spunea cineva inaintea mea, care se intreba ce mare jucator a fost Badea, i-as reaminti ca Pavel Badea a fost cel mai bun jucator al Universitatii Craiova in 1991, anul in care leii din Banie au castigat eventul...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close