FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Pavel Badea, despre ideea momentului în fotbalul craiovean, fuziunea celor două rivale: „Să-i vedem dacă vor!” » Ce șanse de reușită are acest plan

CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan
CSU - FCU Craiova / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 21:01 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 21:41

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a analizat declarația primăriței Lia Olguța Vasilescu și spune în ce condiții ar putea exista o singură formație de fotbal în Bănie. „Bădiță” a explicat ce șanse de reușită sunt.

Pavel Badea, 56 de ani, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre subiectul zilei în ceea ce privește Bănia fotbalistică. Edilul șef al urbei, Lia Olguța Vasilescu, a declarat la o emisiune la Digi24 că ar dori ca în oraș să existe o singură echipă de fotbal.

Mititelu îl atacă pe Becali: „Nu îi mai dau jucători. L-a distrus pe Compagno”
FCU CRAIOVA
Mititelu îl atacă pe Becali: „Nu îi mai dau jucători. L-a distrus pe Compagno”

Ceea ce ar presupune ca patronii Mihai Rotaru (Universitatea Craiova) și Adrian Mititelu (FCU Craiova) să facă pace, să ajungă la un numitor comun, iar cele două galerii să se unească. Aceasta pe lângă faptul că unii sau alții dintre suporteri, „cetățenii”, simpatizează cu una sau alta dintre grupări.

Olguța Vasilescu susține o fuziune între cele două Craiove, iar astfel "în loc de două echipe bunicele, să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an".

Pavel Badea despre două Craiove în Bănie: „Creează o stare de disconfort”

Chestionat pe seama subiectului de către Gazeta Sporturilor, fostul căpitan al juveților, Pavel Badea, în prezent director al clubului sportiv, care are parteneriat cu Primăria Craiova și cu entitatea privată ce administrează gruparea lui Mihai Rotaru, a declarat că ideea primăriței este de luat în seamă. Deși, a recunoscut de câteva ori de-a lungul reacției sale, întrevede o piedică mare în realizarea demersului.

„Consider că doamna primar are o viziune ce-ar da posibilitatea ca fotbalul să fie și mai urmărit în comunitatea noastră. Din punctul ei de vedere, de fapt al comunității, ar putea duce la liniște și la o situație ce n-ar mai fi inflamată.

Două echipe într-un oraș precum Craiova creează o stare de disconfort, mai ales cu ocazia meciurilor directe. Ce pot să zic? Consider că e o idee de bun augur, de luat în seamă. Să-i vedem dacă vor...

A ridicat un fel de ramură de măslin, a pus-o pe masă, acum cei doi finanțatori, suporterii, să găsească un numitor comun dacă vor o singură echipă care să fie Universitatea Craiova. Echipa de acum Universitatea Craiova luptă pentru partea de sus a clasamentului, a luat două Cupe, o Supercupă”, a reacționat Badea pentru GSP.ro.

Suporterii sunt extrem de importanți în comunitatea noastră. Există ambiții ce s-au acutizat, va fi greu de creat o relație între cele două entități. Ruptura e destul de profundă, dar timpul e un sfetnic bun. Eu, ca iubitor de fotbal, îmi doresc o echipă puternică. Că vom avea echipe, nu echipă, pe mai departe, asta e situația!
Pavel Badea, director CS Universitatea Craiova

Pavel Badea nu mai vorbește cu Adrian Mititelu, vine doar la meciurile formației lui Mihai Rotaru

„Bădiță” asistă frecvent la meciurile formației lui Mihai Rotaru, dar nu și la cele de acasă ale echipei lui Adrian Mititelu.

„Nu am fi dat drumul la echipa CSU dacă am fi avut confirmarea în 2011 că vom avea o echipă a Universității Craiova în Divizia B. Adrian Mititelu ne-a replicat atunci că va da drumul la echipa de fotbal când va vrea el, nu când vreau eu, doamna primar sau Corneliu Stroe.

OK, atunci am considerat că suntem exonerați de orice altă responsabilitate, am dat drumul la un proiect construit pe baze corecte, profesioniste, care dă rezultate și acum.

Nu am ce discuta eu cu Mititelu, nu ne vorbim! Tot timpul am fost și sunt la meciurile CS Universității Craiova. Primărița le propune acum tuturor din Craiova un pas spre reconciliere. Ar trebui măcar luat în seamă, dacă nu dus la îndeplinire!", a mai declarat Pavel Badea.

7echipe a adunat Pavel Badea în carieră: Universitatea Craiova, Lausanne, Suwon Samsung Bluewings, Bellmare Hiratsuka, Kashiwa Reysol, Avispa Fukuoka și Extensiv Craiova

9selecții a adunat Badea la echipa națională, având și două goluri

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Adrian Mititelu, elogii pentru Juan Bauza: „Cel mai bun fotbalist din România! Coman, Olaru și încă doi nu fac cât Bauza. Dacă s-ar face o caricatură în GSP...”

Citește și alte știri:

Pune frână entuziasmului de la FCSB și-l atenționează pe Becali: „Înseamnă că n-ai ce căuta în fotbalul mare! Ce spune Gigi... Te-apucă râsu-plânsu'!”

Un nou transfer anunțat de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: „E din străinătate!” » Cât costă noua achiziție

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
doritor
doritor  •  08 Februarie 2024, 18:56

Solutia pentru o echipa fff buna in superliga si international nu e prin unificarea celor 2 existente. FCU are dupa ea falimentul de cateva milioane bune pe care nu l-a rezolvat pierzand orice legatura legala cu vechea Universitatea. Ea e d.p.d.v. al finantarii e la puterea financiara a lui Mititelu. Deci va ramane plafonata la un anumit nivel. CSU are de partea ei poate imoral ,dar nu ilegal legatura cu Universitatea istorica si o deschidere daca afaceristi din Craiova si nu numai lasa orgoliile deoparte si investesc sub forma unei societati pe actiuni implicand si suporterii. Partea tehnica trebuie lasata in mana unor specialisti adevarati romani sau straini.

kuba.fcu
kuba.fcu  •  08 Februarie 2024, 11:05

O să ramai cu o hârtie pe care nu o să o mai “valorifici” Pavele! Rotaru o să își ia catrafusele și se îndreaptă către Ilfov unde ii este locul! Chiar dacă o să va lase echipa ție și lui Olga, în maxim 2 ani o să ajungeți în județeană! Karma Badea, Karma! Cum se întoarce roata și rade Mititelu de voi! Forța Stiinta! Forța PS97!!

dandana
dandana  •  08 Februarie 2024, 09:30

Mititelu deja și-a atras un val de antipatie, mai mult deja uni sunt cu ochii pe el la gura aia *** pe care o are. Nu mai trece mult și-l găsim iar cu conturile blocate, iar se plânge junior ca nu mai are ce manca cu haină pe el de un milion. Trebuie sa ne trezim și sa vedem realitatea. El se crede în Craiova un interlop și crede ca toată lumea sa teme

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close