FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV Pavel Badea, discurs direct și tăios la GSP Live » L-a pus la punct pe Rădoi: „A venit, a început să dărâme și acum fuge” + Critici și pentru Rotaru

Pavel Badea / Captură GSP Live
Pavel Badea / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2022 09:21 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2022 10:48

Pavel Badea (55 de ani), directorul CS Universitatea Craiova, a discutat la GSP Live despre ultimele evenimente tensionate petrecute în Bănie. Campion cu Știința în 1991, fostul mijlocaș a avut un discurs în care nu l-a menajat deloc pe Mirel Rădoi, taxând însă și alegerile patronului Mihai Rotaru din ultima perioadă. 

Contactat telefonic la emisiunea moderată de Costin Ștucan, Pavel Badea a radiografiat în termeni duri situația actuală de la Craiova. „Transmitem neseriozitate, incertitudine și lipsă de profesionalism”, oftează fostul mijlocaș ofensiv al juveților. 

E alertă în Bănie! De teamă să nu-și piardă suporterii, Mihai Rotaru a apelat la 3 mișcări de urgență!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
E alertă în Bănie! De teamă să nu-și piardă suporterii, Mihai Rotaru a apelat la 3 mișcări de urgență!

Pavel Badea, direct și tăios la GSP Live: „Transmitem neseriozitate și lipsă de profesionalism!”

„În 2013, când am pornit acest parteneriat, am vrut să creăm o echipă care să reprezinte regiunea, care să nu fie implicată în scandaluri, care să reprezinte valorile Universității din Craiova. 

Din nefericire, acest lucru nu se întâmplă acum. În 9 ani, n-am fost implicați în scandaluri, dar iată că acum s-a ajuns într-o situație în care transmitem neseriozitate, incertitudine, lipsă de profesionalism, ceea ce nu este în regulă. 

Explicația constă în faptul că alegerile pe care Rotaru le-a făcut în ultima perioadă în ceea ce privește antrenorii au fost cel puțin neinspirate! Lipsa de experiență a unora dintre antrenori și ego-ul lor au creat o stare de tensiune și nemulțumire în rândul jucătorilor”, a declarat Pavel Badea, la GSP Live.

Rotaru a făcut ceea ce trebuia aici, dar probabil că e mai sentimental. Se apropie prea mult de unii jucători. Nimeni nu-i perfect. Din dorința de a avea o relație cu jucătorii importanți, a pierdut, poate, pe alte părți.

- Pavel Badea, director CS Universitatea Craiova

Pavel Badea, mesaj pentru Rădoi: „Vrei să lași totul dărâmat și să pleci?”

Pavel Badea și-a exprimat opinia și pe marginea conflictului dintre Sorin Cârțu și Mirel Rădoi, reproșându-i tehnicianului agitație pe care a produs-o în vestiarul oltenilor.

„Mie nu mi-e greu să colaborez cu Sorin Cârțu. Ar trebui să fie un plus pentru orice antrenor că-l are pe Cârțu lângă el. Eu, dacă eram antrenor la Craiova, aș fi încercat să-l atrag pe Cârțu alături de mine, nu să fiu mândru și orgolios. 

Am fost un susținător al lui Mirel Rădoi până la un anumit moment, dar trebuie să te comporți ca un antrenor! Nu poți să te comporți cu lipsă de încredere față de grupul pe care îl conduci, grup pe care tu l-ai acceptat în momentul în care ai venit aici. Dacă va continua de aceeași manieră, nu va reuși pe nicăieri. Plus că patronii din Liga 1 nu vor dori un antrenor care să vină să-i dărâme moral pe jucători, declarându-i nepregătiți și lipsiți de valoare. (...) În acest context, nu poți continua fără să existe repercusiuni în activitatea sa. 

Sigur, Mirel Rădoi are o parte veridică în ceea ce spune. Este clar că sunt anumite problemele ce țin de club. Dar tu, ca antrenor, trebuie să rezolvi aceste probleme dacă vrei să duci echipa la următorul nivel. Vrei să lași totul să dărâmat și să pleci? A venit, a început să dărâme și acum fuge. Asta a făcut! 

Patronul și președintele Cârțu declară că nu vor să-l schimbe, iar el își dă demisia. Ce spune asta? Că nu ai încredere în grup, că nu-ți asumi responsabilitatea!”, a mai spus Pavel Badea, cel care a propus apoi un nume pentru banca oltenilor:

„Eu am spus de astă-vară. Varianta cea mai plauzibilă este Eugen Neagoe, care a jucat aici, știe spiritul Craiovei, are experiență, cunoaște foarte bine ceea ce înseamnă Craiova fotbalistică, un antrenor cu personalitate și caracter. Dacă patronul face doar ce dorește el, să fie sănătos!”. 

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

ANALIZĂ E alertă în Bănie! De teamă să nu-și piardă suporterii, Mihai Rotaru a apelat la 3 mișcări de urgență!

Mihai Rotaru vrea să ia măsuri dure la Craiova: „Trebuie să tăiem în carne vie” » Un jucător îi cere 2 milioane de euro!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
brera30
brera30  •  12 Decembrie 2022, 10:06
Postat de vanboben pe 09 Decembrie 2022, 13:14

"Mare" om și pavel badea! Am scris cu minuscule pentru ca asta nu este decât emanații unui sistem clientelar, corupt! Dacă a ajuns p.b. sa facă pe lupul moralist înseamnă că ne meritam soarta xa nație! Într-o societate normală, acest "domn" badea era un umil ștergător de dosuri! Restul comentariilor sunt de prisos cu privire la persoana sa! Un *** brevetat! Păcat ca nu a învățat nimic în perioada cât a activat în Coreea de Sud!

Despre miti si familia lui ce zici? Cel care a distrus fotbalul din Craiova. Sa nu-l comparam pe Pavel Badea cu miti si familia lui.

vanboben
vanboben  •  12 Decembrie 2022, 06:33
Postat de TIborSzoltan pe 10 Decembrie 2022, 10:52

Badea a câștigat campionatul României stunci cand tu începusem sa stergi dosuri!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  10 Decembrie 2022, 23:08
Postat de TIborSzoltan pe 10 Decembrie 2022, 10:52

Badea a câștigat campionatul României stunci cand tu începusem sa stergi dosuri!

:))) Te ocupai cu asa ceva? Nu e de mirare!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează