FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Păzea, MM Stoica anunţă iar hegemonia! » Ce s-a întîmplat ultima oară cînd managerul Stelei a afirmat acest lucru

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 februarie 2014 23:27

Ultima oară cînd MM a anunţat că Steaua va domina fotbalul românesc roş-albaştrii n-au cucerit titlul vreme de 7 ani.

Veste îngrijorătoare pentru suporterii stelişti! Managerul Mihai Stoica a anunţat din nou hegemonia Stelei!

"Le transmit suporterilor stelişti că băieţii ăştia şi cei care îi antrenează vor fi foarte serioşi. Să înţeleagă toţi steliştii că jucătorii fac sacrificii mari. O să încercăm să ne onorăm promisiunea făcută în 2006, legată de hegemonie! Atunci a fost foarte multă ironie, şi la cald spui multe. Eu am plecat după un an, nu se ştie ce se întîmpla dacă aş fi rămas. Sîntem pe drumul cel bun!", a spus MM la Fan Steaua TV, o emisiune a suporterilor stelişti ce e transmisă în direct online, pe youtube.

Data trecută cînd stelistul a declarat acest lucru se întîmpla la finalul sezonului 2005-2006, cînd roş-albaştrii au cucerit titlul cu numărul 23! De atunci şi pînă în vara trecută, adică timp de 7 ani, Steaua n-a reuşit să mai triumfe în Liga 1.

În perioada respectivă, cele 6 titluri au fost cucerite de CFR, de trei ori, Dinamo, Urziceni şi Oţelul. Mai mult, steliştii au emis pretenţii la primul loc doar în 2006-2007, cînd au ratat titlul în ultima etapă, în dauna celor de la CFR, în celebrul caz "Valiza".

S-a întors la Digi
La mai puţin de o săptămînă după ce anunţase pe Facebook că a renunţat la slujba de la DigiSport, managerul Stelei, Mihai Stoica, s-a răzgîndit: "În urma discuţiilor pe care le-am purtat cu conducerea RCS-RDS şi a opiniilor exprimate de cei care urmăresc şi apreciază emisiunea Fotbal European, am hotărît să revin asupra deciziei".

Nu e prima oară cînd MM îşi schimbă complet atitudinea. În momentul în care a plecat din Ghencea, în 2007, Stoica a declarat: "Decît să mă întorc să mai lucrez cu Gigi Becali, mai bine locuiesc o viaţa întreagă într-o cutie de carton!". După 4 ani, MM revenea la clubul lui Becali.

"Vrem să facem performanţă, să cîştigăm trofee şi ştiu că suporterii au suferit o perioadă destul de lungă, cînd titlurile mergeau prin alte părţi" (Mihai Stoica, manager Steaua)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
stelu
stelu  •  23 Mai 2023, 13:05

un articol care a îmbătrânit bine. chiar că erau motive de îngrijorare

hefaiston
hefaiston  •  24 Februarie 2014, 18:47

Continuati sa-l promovati pe acest mascarici si veti ramane fara cititori...pe vremea cand la acest ziar scriau nume de ziaristi adevarati, acest mascarici n-ar fi existat in paginile unui brand de asemenea anvergura...

ortega
ortega  •  24 Februarie 2014, 16:24

A început hemoragia ...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează