FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Merită chiar și rușinea de a fi numiți cerșetori” » Îndemnul PCH în ziua meciului cu CFR Cluj

Sursă foto: Imago Images
Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 14:45 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 14:47

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au transmis un mesaj suflării dinamoviste, în ziua meciului Dinamo - CFR Cluj.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă astăzi, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Suporterii dinamoviști din PCH au realizat un bilanț al ultimilor doi ani, probabil cei mai negri din toată istoria clubului, perioadă în care Dinamo a evitat falimentul doar datorită cotizațiilor venite dinspre fani. Chiar dacă au fost numiți „cerșetori” de rivali, ultrașii roș-albilor spun că satisfacția de a fi ținut echipa în viață e de neînlocuit

Comunicat PCH: „Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată”

„În toamna lui 2019, oamenii din fotbal ne-au spus: «Dinamo mai are de trăit câteva luni». În martie trebuie să plătiți o mulțime de datorii ca să luați licența. «Va fi imposibil!». Suntem în noiembrie 2021 și Dinamo este încă aici. N-o duce bine deloc, dar încă este în viață, pentru că fiecare leu care a fost sacrificat de suporteri s-a transformat în aerul care a făcut ca Dinamo să meargă mai departe

În 2020 am reușit să luăm licența. Eram doar noi, suporterii. Atât. În 2021 am luat iarăși licența. Peste 90% din bani au venit de la suporteri. Fiecare zi de meci pe care o mai trăim cu emoție este un câștig. Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată. 10 lei pe care îi dăm pe bilete înseamnă existența lui Dinamo! 

Clubul ăsta pe care îl iubim și nu-l lăsăm să moară merită toată strădania noastră. Merită chiar și rușinea de a fi numiți ”cerșetori” în multe din comentarii. Pentru că nu putem altfel, pentru că fără Dinamo nu putem”, se arată în comunicatul emis în această după-amiază de suporterii dinamoviști. 

Dinamo are o datorie uriașă față de sponsorul tehnic!

Între timp, Dinamo negociază un nou contract cu sponsorul tehnic Macron, după ce firma italiană de echipament sportiv s-a înscris la masa credală cu suma de 584.736,76 de euro, reprezentând contravaloarea facturilor fiscale emise și neachitate.

Potrivit documentelor depuse la dosarul de insolvență, datoria s-a acumulat în perioada 31 august 2020 – 25 iunie 2021, mandatul lui Pablo Cortacero.

Totodată, conform prevederilor contractuale Dinamo s-a obligat să comande un minim de 30.000 de tricouri și echipamente mixte în valoare de 300.000 de euro, în caz contrar firma italiană urma să factureze 50% din target-ul minim. Adică 150.000 de euro.

VIDEO Răuță a revenit la echipă: „Am făcut multe controale amănunțite, sunt bine. Am evitat o tragedie”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Nicio șansă! Pronostic pesimist înainte de Dinamo - CFR Cluj: „Ar fi surpriza campionatului să-i bată”

Dinamo are o datorie uriașă față de sponsorul tehnic! Firma italiană s-a înscris la masa credală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  07 Noiembrie 2021, 22:36

Liderii DDB l au adus pe Rednic care va retrograda echipa si va falimenta clubul !

alexpreda
alexpreda  •  07 Noiembrie 2021, 21:26

daca retrogradam cand meritam, fie in liga a doua fie in alta, ne intorceam deja la anul nepatati si revigorati. dar asa stam cu ddb elyass la conducere. mult mai bine. :)))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  07 Noiembrie 2021, 17:32

Chiar daca nu o sa reusiti pana la capat, meritati toate felicitarile!Eu nu am mai auzit de asa ceva in fotbal! Chiar sunt curios daca suporterii altei echipe ar face asa ceva!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează