FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

PCH, mesaje dure după meciul cu CFR! Fanii, derapaj violent la adresa centralului: „A început jaful! Știam că ești bârsană”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 08:57 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 09:47

Dinamo a pierdut pe terenul lui CFR Cluj, 0-1, la capătul unui meci pe care echipa lui Gigi Mulțescu l-a terminat cu doi jucători în minus.

Eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan, petrecute în prima repriză, i-au deranjat pe fanii lui Dinamo. După meci, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, acționari în club prin programul DDB, au postat două mesaje dure pe contul de Facebook.

PCH a criticat maniera de arbitraj a centralului Marcel Bîrsan și a avut un derapaj, jignindu-l pe arbitru, considerând că acesta a dezavantajat intenționat echipa.

A început jaful! Este incredibil ce se întâmplă! Bîrsan, că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea. Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față.

Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Îți cereai scuze de la Deac după ce i-ai dat galben. Ție chiar nu ți-e rușine să murdărești fotbalul în halul ăsta?!!Ne mirăm că ne bate Armenia, când fotbalul din România este făcut praf de niște arbitri care dau galben în funcție de cât de tare țipă jucătorii de la CFR sau FCSB.

Foarte pertinent comentariul lui Ion Crăciunescu: «La Anton nu e fault de al doilea galben niciodată. La Bejan nu se poate da al doilea galben. Adversarul ridică piciorul foarte sus, mingea vine de la jumătate de metru și șterge mâna lui Bejan. Nu se poate da galben pentru așa ceva!».

Hai că ți-a ieșit până la urmâ, Bârsane! Ai avut ceva emoții, nu? Așteptăm reacția CCA! Asta e, câinilor, mergem mai departe! Kongshavn și Albentosa, două câștiguri pentru Dinamo! Și încă ceva.  N-om avea echipă de titlu, dar nici de retrogradare nu e ! Ne vom bate până la capăt, în Cupă și play-out! Băieții au avut atitudine! Este tot ce le cerem
– Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO Florentin Petre: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Dinamo: 

Momente incredibile la Cluj » Două ROȘII pentru Dinamo + două penalty-uri neacordate pentru CFR! Verdictul lui Crăciunescu: „Nu e posibil așa ceva!”

CFR Cluj - Dinamo 1-0 » Un jucător de la trupa din Ștefan cel Mare a obținut cea mai mare notă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
343457487054862
Andrei Mogos  •  06 Aprilie 2021, 12:47

Ce inseamna ,,derapaj violent "la adresa arbitrului ? *** care a scris acest articol, si pe care nici nu l-a semnat ar trebui sa stie cum sa foloseasca cuvintele !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

epic.drama
epic.drama  •  06 Aprilie 2021, 12:47
Postat de Edi Girnita pe 06 Aprilie 2021, 11:37

Să va vad cu Clinceni cum jucați.

Cine esti tu mai iosif girniță sa constati!? Presedintele tarii??*** Voi fcsb si cfr ati distrus fotbalul românesc! Acum sunteti circumspecti la dinamo blatistilor!? pai ati furat pe dinamo de ati facut-o praf si pulbere! Cand v-a furat dinamo pe voi ***!? Cand?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nightought
nightought  •  06 Aprilie 2021, 12:02
Postat de whiteredarad pe 06 Aprilie 2021, 10:47

Jenant , cit "cultiva" GSP...parerile prodinamo si ataca un arbitru, care a incercat ( fara sa poata) sa arbitreze bine.,. Cind CFR nu primeste doua penaltyuri...la 0-0, cind ai in echipa iresponsabili agresivi, care au galben, dar "il cer" si...pe al doilea,, cind arbitrul scoate de la CFR doi jucatori importanti , pentru meciul de la Craiova...sa mai spui ca fluierasul a fost antiDinamo si pro CFR...e jenant si rizibil. PS Mai lasati-ma cu Craciunescu, asta , de mult vede doar vrea. Omul ramane "afiliat", pacat dar credibilitatea sa este mult redusa de party pris-uri cunoscute. Cum sa poti afirma ca la Anton , de exemplu, nu a fost fault de galben ? Dar...si Rauta ar fi meritat al doilea galben, chiar si Sorescu. Degeaba puneti presiune pe fluierasi, ....oricum "dezastrul" e aproape. Nu veti gasi "prostii" care sa arunce milioanele de euro, oe datoriile facute de altii. Iar cei neplatiti...isi vor pune memoriile ...nu la FRF , si sa vezi atuncea....tristete !

La fel de jenanta e si persistenta ta in a iti debita ineptiile pe aici ! Iar Gsp nu cultiva nimic , japca asta a fost semnalata la mai mute televiziuni ! Fazele pe care le-a invocat CFR au fost dupa ce o echipa a fost masacrata efectiv ! Deja jocurile erau facute ! Era si normal sa se duca peste ei, pentru ca avantajul COVARSITOR fusese deja creat ! Iar parerea asta cu „ mai lasati-ma cu Craciunescu ” imprumutata dela MM stoica , e irelevanta pentru multi . Parerea ta nu se poate compara cu cea a unui arbitru care a condus o finala de Champions League si care e un specialist in arbitraj , fata de un forumist partinitor ! Capisci ? Cat despre presiunea pusa pe fluierasi ,ea e facuta de alte cluburi ! Iar predictiile tale sunt departe inca de a se adeveri ! S-a mai prezis ca nu vom lua licenta ! S-au mai prezis si multe altele si din nefericire pentru tine SUNTEM INCA AICI ! Si probabil vom ramane in continuare si in divizie provocandu-ti noi si noi frustari !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează