FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum l-a ironizat PCH pe Florinel Coman, după ce a fost prins fără permis

Florinel Coman nu are o relație bună cu ultrașii dinamoviști / Sursă foto: Arhivă GSP +15   FOTO
Florinel Coman nu are o relație bună cu ultrașii dinamoviști / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 19:54 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 21:40

Florinel Coman (22 de ani), vedeta celor de la FCSB, n-are parte de liniște, după ce a fost prins de poliție în timp ce conducea cu 165 km/h pe Autostradă, fără să dețină un permis de conducere eliberat în România.

În timp ce-și continuă tentativa de a face rost de banii necesari pentru obținerea licenței, reprezentanții proiectului socios „Doar Dinamo București” și-au găsit timp și pentru a-l lua peste picior pe Florinel Coman. Fanii „câinilor” au anunțat astăzi că organizează o tombolă pentru câștigarea unui autoturism Suzuki Swift, iar apoi au presărat o ironie la adresa jucătorului de la FCSB

„Cine ai vrea să-ți aducă mașina japoneză la scară? Promitem că nu va fi condusă de cineva cu permis auto scris în chirilică”, a fost ironia lansată de cei din Peluza Cătălin Hîldan. 

DDB oferă premiul suprem pentru salvarea lui Dinamo: o mașină de 11.400 de euro!

Fanii lui Dinamo continuă cursa pentru obținerea licenței necesară sezonului următor de Liga 1, iar DDB a găsit o modalitate inedită pentru a-i atrage pe suporteri să cumpere cât mai multe bilete virtuale.

Suporterii care achiziționează tichete virtuale pentru partida cu Viitorul de vineri (ora 20:30) pot câștiga premii în cadrul tombolei organizate de programul socios DDB. Potul cel mare: un autoturism Suzuki Swift, disponibil doar dacă se va realiza sold-out.

Premiul cel mare va fi înmânat câștigătorului de către jucătorul său preferat de la Dinamo. Spui cine vrei să îți aducă autoturismul acasă și în ziua respectivă îți poate bate la ușă PAUL ANTON. La tombolă participă toate biletele cumpărate pentru meciul cu Viitorul, inclusiv cele achiziționate deja. Tragerile la sorți pentru toate premiile puse în joc, inclusiv pentru SUZUKI SWIFT, vor fi efectuate de către partenerii noștri de la BILETE.RO.

V-am spus că vom încerca să ne ușurăm cât mai mult misiunea, așa că prin PASUL 2 am făcut-o să fie și fun. Pe lângă sentimentul datoriei împlinite ca suporter, atunci când punem umărul la salvarea lui Dinamo, posibilitatea de a câștiga ceva nu poate fi decât bine-venită. Am zis de a câștiga „ceva”, nu un premiu, nici măcar „premiul cel mare”. Asta pentru că știm, câine. PREMIUL SUPREM PENTRU TINE E SALVAREA LUI DINAMO!” - Comunicat board DDB

VIDEO Andrei Prepeliță taxează gestul lui Florinel Coman

GALERIE FOTO Cum arată bolidul lui Florinel Coman

Sursă foto: Instagram Ioana Timofeciuc
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
Sursă foto: Imago Images, Guliver/Getty Images
+11 FOTO

Citește și alte știri despre Florinel Coman: 

FOTO Prima imagine cu documentul lui Florinel Coman » Ce le-a prezentat polițiștilor în loc de permis

Florinel Coman tremură! Un bărbat din Iaşi, care a fost prins cu un permis fals, a primit o pedeapsă cu executare! Câţi ani stă după gratii

Răzvan Raț a petrecut 10 ani în Ucraina și nu-l înțelege pe Florinel Coman: „Băieții ăia de la permise ar trebui să se întrebe un lucru”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:49
Postat de raul4steaua pe 24 Februarie 2021, 07:02

Numai minti luminate prin peluza aia acolo se poate vedea din poza

Lasa ca la fcsb in tribuna si daca te uiti la televizor cu lanterna pe ecran si tot nu vezi mingea .

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:47

Practic, Dinamo a ramas pe pr0stia voastra, ca daca nu-l jucati pe Vlad in semifinalele cupei romaniei de anul trecut, trebuiau disputate toate jocurile, asa daca am fii mers pana la TAS castigam procesu cu FRF in cazu vlad si le ceream daune daca ne retrogradau atunci de nu puteau sa duca. Asa sa convetuit sa se traga linie inaintea celor 5 jocuri ( mai ales ca toate campionatele lumii afectate cu covid, n-au retrogradat pe nimeni in anu ala) si Dinamo sa ramana in A. Daca nu stii situatia nu mai manca frunze din fata blocului

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 14:43
Postat de cetateanul_surmenat pe 24 Februarie 2021, 13:53

Corect, gresesti - platesti, retyroghradezi - te duci in Liga 2. Ups, stai ca ceva e in neregula, voi ati retrogradat si v-a salvat frf - dati-le masina ca au salvat infectia de la retrogradare.

Doar in mintea ta de *** Dinamo a retrogradat. Cand vreodata poti retrograda o echipa fara sa-si joace cele 5 meciuri ramase ?? Cum ?? in ce campionat din lume ?? In Gigistan poate, dar in campionatele normale , se trage linie dupa ce isi disputa toate combatantele jocurile. Iar Dinamo nu a avut nicio vina ca testul magazionerului a fost fals ( pana la urma cu ce afecta magazioneru cu covid jocurile lui Dinamo) ??? Ascult Iosifestilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează